fbpx

5 sexiga fars dag present tips – från frugan

(Innehåller Jotex & ellos annonslänkar)

Snart en vecka kvar till far ska firas! Rakhyvlar och kalsonger i all ära men när det kommer till att ge en vuxen fars dag present, känns de alternativen lika kul som snöslask i Januari. Nej far är fasen värd mer än så och därför har jag satt samman några vuxna presenttips från frugan till far.

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar i sammet för ett hem med WOW-känsla

Alla pryda se bort! Här är 5 sexiga fars dag presenter som förvandlar vilken hockeyfarsa som helst till Dirty daddy!

Fars dag present

fars-dag-present

1. Massage med happy end!

Den bästa presenten far kan få från frugan (förutom sex) är en duo massage på ett lyxigt SPA. Ta reda på ett lyxigt skönt SPA där ni bor och boka en duo behandling i smyg. Ta dock reda på att pappa är tillgänglig på massagedagen annars lutar det åt tröstmassage för en istället.

LÄS MER: 10 hemliga tips för ett sexigt sovrum med mer åka av

För er som inte har råd med lyxiga SPA behandlingar kommer här tipset från en som vet. Ta en barnfri kväll på fars dag, tänd massa levande ljus, sätt på slow sexy music och ge farsan en rejäl amatörmassage med happy ending. Tro mig ingen fars dag present i världen slår den. (den funkar även alla de andra 364 kvällarna:)

Ett bra lyxigt ställe att få DUO massage i Göteborg hittar ni HÄR

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

fars-dag-presnt-tips

2. Romantisk rundtur!

Ge far en helkväll och natt med romantiskt restaurangbesök på hans favo ställe (skippa dock Mc Donalds) Avsluta kvällen med ett bokat hotell i smyg. Kör gärna ett lyxigare rum som en svit och färdigbeställd champagne till rummet, då denna natten är till för mer än att bara sova.

LÄS MER: Trendtips – bli förförd av sexig blå sammet

Romantiska hotell jag tipsar om i GBG är Dorsia och Pigalle

presenttips-ferrari

3. Farsdag med fart!

Dra iväg farsan dit där det jäklar i mig blir åka av! Ja och då menar jag till ett ställe med provkörning av snabba lyxbilar. Pappa kommer garanterat bli på kanon humör, jag menar kom igen….karlar VS bilar. Efter det kan det säkert bli åka av i ren tacksamhet, mer än på bara körbanan.

Ställen att prova på köra sportbilar hittar ni HÄR och HÄR

fars-dag-presnter-sexiga

4. Matlagning med sexy mama!

Feminister SE BORT!

Om ni är bekväma med varandra sexuellt varför inte göra nåt extra spicy sexy på Fars dag. Jag menar en utsliten farsa med ungar och jobb kan behöva lite kvinnlig sexig fägring som ombyte till vardagens bestyr. Klä dig i riktigt sexiga underkläder och laga tex. maten i dem när mannen ser på. Eller ta ett lååång sensuellt bad ihop med levande doftljus och överraska med en erotisk undervattens massage. Är du som tjej riktigt bekväm i underkläder så kör en rejäl lapdance för daddy vettja:)

LÄS MER: 6 tips för ett vardagsrum med mer sex i soffan

Män är inte så giriga i med vad de får i present, utan bryr sig snarare HUR och vem som ger presenten. Sedan sparar man ju pengar på det också, samt att båda får en kväll med happy endning:)

sexiga-presenter

Låt honom vara Christian Grey bara för dig:)

5. Fars dag spelar roll!

Vill man ta den sexiga gåvan ett steg ÄNNU längre! Prova då på att spela något lockande rollspel. Det kan  även vara ett ypperligt tillfälle att få den sovande filmstjärnan inom er att vakna till fullt liv. Det sägs att många bär på hemliga fantasier om att klä ut sig, men aldrig lever ut dem. Jag står alltid för att you gotta try (almost) everything ONCE, så kör på bara. Men tänk på att detta är FARS dag så även om du som tjej tänder på spelet du VS den sexiga postbäraren, så tycker nog inte far samma sak.

Nej låt far ta över och spela med på hans villkor, på hans egna speciella dag. Gå gärna till sexshoppar ihop och handla sexiga outfits ni kan ha på er under rollspelet. Se det som en sexig Romeo Julia teater med en garanterat Happy ending. (för en gång skull)

Couple kissing

Fars dag present tips

Inga traditionella fars dag presenter denna gången, men visst kittlar det lite i spänningsnerven:)

Fira far farligt och fräckt!

LOVE M

INREDNINGSVIS BUDGETLYX KÖPTIPS

 

 

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis