5 romantiska och sexiga julklappar

(I samarbete med vuxenkul)

Många har läst mitt tidigare julklappsinlägg! Det är alltid kul när folk skriver och uppskattar det man skriver. Just julklappar är väldigt personligt vad man gillar och inte. Glöm att ge bot trisslotter, det är bara riktigt tråkigt att få.  Nä ska man väl ge bort en present tycker jag den ska vara väl genomtänkt. Visst det är tanken som räknas, men det räknas också vad den tanken är.  Menar hur kul är det tex att få samma avdankade Alladin chokladask varje Jul sedan 1995?

Varför inte ge bort några romantiska eller sexiga julklappar? Passar perfekt till älsklingen som jobbat hårt hela året och behöver slappna av och känna sig lite lagom sexig.

1 En romantisk FESTklänning

Köp frugan en riktigt läcker sexig klänning som hon kan ha på nyårsfesten. Vet ni som män inte storleken så kolla i hennes garderob. Kolla även vilken stil hon har på kläder så ni gör rätt val av klänning. Gillar hon tex i rött, kan en röd klänning bli att hon ser rött istället för romantiska tack kyssar :)

2. Sexiga underkläder funkar

Alltid! Menar vilken tjej (eller kille) blir inte glad för några dyra, glammiga väl genomtänkta underklädesköp. Var även lite självisk och tänk vad ni skulle vilja se er partner i.

Personligt tips: Den killen jag datear nu har en fetisch för sexiga morgonrockar i sammet och silke. Inte de fula stora i frotté, utan de mer NK aktiga ni vet. Det är alltid en perfekt present med sexiga kläder för förspel och erotiska stunder.

3. Romantisk hemma SPA för 2

Detta är den perfekta par presenten! Den som ger bort kan också använda SPAt nån romantisk helg för två. Tänd levande ljus, fyll upp badkaret med lyxiga SPA oljor. Massera älsklingen efter badet med lyxiga oljor, mmmm sann romantisk erotik njtning.

Ge bort en sexig mask och lek att ni är några andra för en weekend!

4. Secret maskerade

Alla 50 shades of Grey fans blir glada för några sexiga maskeradkläder. Spicea till sexet genom rollspel och syndfulla svarta masker. Jag har själv en svart sexig maskeradmask och tro mig den funkar varje gång vid erotiska lekspel :)

Är sexlivet tråkigare än blöt lutfisk, DÅ rekommenderar jag er verkligen att klä ut er och låtsas vara några andra för en helg.

5. Kul med sex toys

Sista sexiga julklappar tipset är såklart att addera några nya sexiga leksaker till parlivet. Ge bort några väl valda erotiska prylar till älsklingen och få en gåva själv på köpet :)

Jag kan tipsa om sexleksaker från vuxenkul.se de har allt för en lyckad romantisk weekend. De har dessutom 100 % diskret leverans för alla blygisar som vill vara anonyma med vad de beställt :)

Där har nå några riktigt bra romantiska och sexiga julklappstips för en mer het jul än god :)

Stay safe & use a condom!

LOVE M

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 215 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis