fbpx

5 resmål med sol bad och värme på vintern

(I samarbete med flightright.se)

Denna kalla mörka årstid suger TOTALT! Det är i särklass de tråkigaste värsta månaderna av alla. Allt det där tjötet om att tända ljus och allt är sååå myyysigt i mörker är bara bullshit. Vem fasen vill sitta och uggla i måndagsdeppigt spöregn och grått Novemberdis där solen aldrig syns? Nä tacka vet jag blue skies sandstrand och underbara varma soldagar utan slut. Tror dessa kommande månader är de månader de flesta Skandinaver flyr fältet till soligare breddgrader.

Så vart kan man resa nu på vintern? Vart finns den efterlängtade solen ? Jag listar här några riktigt sköna resmål med sol där ni garanterat kan ta ett skönt bad i November utan att få blå tår. Jag ger även i denna posten några smarta inställda flygtips från företaget flightright.se Jag menar hur många flygresor har man inte gjort med ett inställt plan i sista stund, utan nån som helst inställt flyg ersättning? Men det finns hjälp att få läs mer nedan.

Resmål med sol

Mauritius

Genomsnittstemperatur vinter: 29 ° C

I November börjar graderna på Mauritius klättra till riktigt sköna temperaturer. Den här vackra vulkaniska ön utanför Östafrikas kust är relativt sval i augusti, men graderna börjar klättra upp igen i november. Regnsäsongen är fortfarande minst en månad bort, och den genomsnittliga havstemperaturen är sköna 25 grader. Stranden Trou aux Biches är ett perfekt resmål och har grunda vatten som gör det till en perfekt plats för snorkling. Det finns även gott om vrak och korallrev att utforska.

Kanarieöarna

Genomsnittstemperatur vinter: 21 ° C

Kanarieöarna är Europas mest pålitliga alternativ för vintersolen, med grader sjunker sällan under 20C. Teneriffa, den största ön och är känd för strandhotell i Costa Adeje och Playa de las Americas. Ön har också vulkaniska majestätiska berg och underbara vandringsleder på Mount Teide – samt fantastiska restauranger i huvudstaden Santa Cruz.

Florida

Genomsnittstemperatur vinter: 27 ° C

Smeknamnet “Sunshine State” säger allt och baserar sig på värmen på över 20 grader C under hela året. Detta gör Florida till en destination där stranden är en självklar destination. För att vara exakt, Florida har över 5 mils kust (mer än någon annan amerikansk stat än Alaska) Med sina populära städer Miami, Fort Lauderdale och Jacksonville som klamrar sig fast vid denna strandremsa. Naturligtvis trivs också inredningen. Orlando och dess nöjesparker är även kända turistorter som inte bör missas.

Malta

Genomsnittstemperatur vinter: 20 ° C

Engelsktalande ön Malta, i hjärtat av Medelhavet, är ett idealiskt året-runt resmål. Med sina långa varma somrar och milda vintrar samt kristallklart vatten som lockar till bad och dykning är Malta ett perfekt resmål. Då kombinerat med en unik och spännande kultur och historia vilken upplevs överallt på ön. Malta är också nutid – storstadskänsla med ett spännande utbud av restauranger, nöjesliv och förstklassiga hotell och spa. Malta bjuder även på förhistoriska megalittempel, romerska kvarlevor, medeltida staden Mdina, huvudstaden Valletta m m. Det finns mängder av sevärdheter på Malta & Gozo och schemat är fullt av evenemang hela året runt.

Kuba

Genomsnittstemperatur vinter: 28 ° C

De Kubanska stränderna är kända för att vara bland de vackraste i hela Karibien. Ändlösa sandstränder med vit, mjuk sand och kristallklart vatten, korallrev och ett turkost panorama runt omkring dem. Det Karibiska havet är perfekt för att slappna av, men också för att njuta av solen och för att snorkla. Varadero, det mest kända stället för att festa på vid Kubas stränder och ligger runt 100 km österut från Havanna. Här erbjuds även en variation av nöjesaktiviteter, från sportsktiviteter till underhållning av olika slag. ‘

Kuba är även kaffelandet och kaffe som producerats i Kuba är känt världen över för sin unika smak och långvarande eftersmak. Kaffeplantage uppe på bergen av Sierra del Rosario, till exempel, är värda att besöka. Det innefattar ett besökscenter som lär dig mer om kaffeproduktionens historia.

Restips: Få ersättning för försenat flyg

För alla resenärer är orden inställda flyg en riktig joykiller. Jag måste därför passa på att tipsa alla som ska resa om företaget flightright.se De är specialister på kompensation till alla resenärer som drabbas av irriterande flygförseningar. Det finns nog inget som får en resenär att tappa reslusten som ett inställt flyg och dålig flygservice därtill. Det tyvärr inte många vet är att de har rätt till en rejäl kompensation för många flygförseningar. Det är just detta företaget flightright.se går in och hjälper till med. Vilket ju gör resandet bra mycket roligare, än om man fick fightas med jobbiga flygbolag på egen hand. Gå därför in och besök deras sida för att se hur ni får hjälp nästa gång ni drabbas av ett inställt flyg.

Mot solen och November bye bye :)

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis