fbpx

5 Öl och vinprovningar ni måste testa

(I samarbete med upplevelse.com)

Såhär i pandemi tider kan det vara svårt att hitta glädjen, då det mesta kul är stängt. Men man kan försöka hitta på roliga saker privat med vänner och familj. Våren och sommare är snart här och då blir livet lättare, då man kan vara ute. Vill man unna sig något extra efter en lång arbetsvecka, kan öl eller vinprovningar vara en kul idé. Man får ju inte vara så många i sällskap i Corona tiderna. Men varför inte ta med en eller två vänner och prova vin en helg? Eller ge bort några ölprovningar till  bästa killkompisarna. De bästa presenterna är dessutom de man själv kan bli bjuden på :)

LÄS MER: STÖRSTA UTEPLATS OCH TRÄDGÅRDSTRENDER 2021

Här tipsar jag om 6 grymma öl och vinprovningar ni kan besöka i vår/sommar.

Klassisk ölprovning

Visste du att öl bryggs på vatten, malt, humle och jäst? Under en ölprovning lär du dig mer om en av världens mest populära drycker. Kvällen är en riktig upplevelse oavsett om du är en erfaren ölkännare eller om du just har fått upp ögonen för den gyllene drycken.

Ni kan läsa mer och beställa provningen HÄR

Whiskyprovning

Uppskattar du en fin och smakrik whisky? Följ med på en upplevelse i whiskyns värld och lär dig allt du behöver veta för att verkligen uppskatta whiskyn som blir godare än någonsin.

Ni kan läsa mer och beställa provningen HÄR

Choklad & vinrovning

Detta är en klassiker! Och för alla som både gillar vin och choklad, är det win win :)

Lär dig hur du bäst avnjuter en bit choklad till vin för att få fram den bästa smaken. Lär dig allt om chokladens historia och framställning.

Ni kan läsa mer och beställa provningen HÄR

Lyxig Champagne provning

Här är cremé de la cremé av provningar! Ta med vännerna på en lyxig champagneprovning och njut av denna glamourösa dryck.

På plats får ni prova på exklusiva champagner och mousserande viner av hög kvalitet. Lära er mer om det bubblandet guldet. Detta är en en provning för både nybörjaren och den mer erfarna.

Ni kan läsa mer och beställa provningen HÄR

Vinprovning med mat

Varför smakar vissa viner bättre ihop med viss mat?

På denna provning får ni veta hemligheten medan ni njuter av vinerna tillsammans med härlig plockmat. Ni får prova 4-5 olika kvalitetsviner som matchas med antingen fem matprover eller en utsökt varmrätt som får smakerna att möta varandra.

Ett tips är att sajten senses har provat viner från hela världen så jag rekommenderar er ett besök dit.

Ni kan läsa mer och beställa provningen HÄR

BONUS TIPS – ÖLBRYGGNING

Ge bort den bästa presenten till ölälskaren! Låt honom vara med och tillverka och brygga sin egen öl.

På denna provning får man lära sig brygga eget öl med proffshjälp. Lära sig allt man behöver veta för att brygga öl hemma. Upptäck den intressanta och lärorika vägen från korn till flaska!

Ni kan läsa mer och beställa upplevelsen HÄR

Alla härliga provningar ovan hittar ni hos Upplevelse.com Denna sajt har massor av olika upplevelser man kan utföra i hela landet. Allt från mysiga SPA vistelser till lyxiga vinprovning och fartfyllda helikopterturer. Här hittar ni garanterat en upplevelse för alla smaker och plånböcker. Att ge bort en upplevelse i present är den bästa presenten man kan få. Det blir garanterat något att minnas för livet.

Så ni ser även om vi lever mitt i en pandemi, är inte all glädje borta. Allt blir vad man gör det till och det gäller att hitta små saker att göra som kan förgylla vardagen.

Stay safe!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis