5 lyxiga SPA i Europa ni bör besöka

1. LA SPA Helvetia & Bristol Hotel – Italy

Detta hel nya hotell Helvetia & Bristol i centrala Florens, öppnade LA SPA i april 2022.  Detta SPA har gett lyx och wellness till den Toskanska huvudstaden. Termiska bad i detta SPA har omväxlande varmt med kallt vatten, för att rena och tona kroppen och balansera energin. Inne på SPAt kan man gå genom olika hälsorum: Calidarium, Sudatorium, Frigidarium, Tepidarium, Aquae och Lacus Quietis. Och i hjärtat av SPAt finns två pooler med hydromassage. Behandlingar finns med allt från ansiktsdetox till reborn massage . Denna lyxiga SPA oas ligger bara ligger några steg från Palazzo Strozzi och den chica shoppingen på Via de’ Tornabuoni. Ett modernt SPA i världsklass!

2. Corinthia Hotel Budapest – Hungary

I en stad där de främsta turistattraktionerna är badhus och SPA-bad, gör Corinthia Hotel ingen besviken. Inrymt i en vacker Art déco-byggnad, har hotellets Royal Spa en alldeles egen inomhuspool, omgiven av fantastiska korintiska kolonner. Alla går tillbaka till 1886. ESPA-behandlingarna, ångrummen och jacuzzin är en extra bonus.

3. Raffles Istanbul – Turkey

Besöker ni Turkiets huvudstad Istanbul, är en traditionell Turkisk hamamupplevelse är ett måste. Och du behöver inte ens lämna ditt hotell. The Raffles Istanbuls spa sträcker sig över mer än 3 000 kvadratmeter och inkluderar tre imponerande hamam. Dessutom behandlingsrum, inomhus- och utomhuspooler, jacuzzi, bastur, ångbad och privata yoga- och pilatesstudior.

Gästerna kan boka behandlingar som Rose, Sugar and Honey Hammam som inkluderar hamamupplevelsen och visar upp lokala råvaror.

4. The Scarlet Hotel – Cornwall, England

England förknippas inte ofta med lyxiga SPA resorts. Men hela vägen nere i Cornwall, finns ett härligt havs SPA/hotell. Detta boutiquehotell är en dold pärla med fokus på miljövänliga upplevelser.

Scarlet Spa fokuserar på holistiska upplevelser. Erbjuder traditionella behandlingar men också förgrening till lerbad, stjärnskådning och avkopplande avkoppling. Gästerna kan njuta av utomhus badtunnor på en klippa och sedan hänga i en kokongkapsel i ett relaxrum. Eller simma omgiven av natur i en fantastisk inomhuspool med fönster från golv till tak med utsikt över havet.

5. Six Senses Douro Valley, Portugal

Med utsikt över den vidsträckta Dourodalen, utstrålar denna Six Senses-fastighet en känsla av lugn och tystnad. En perfekt plats för SPA och retreat. Inrymt i en herrgård från 1800-talet, ger hotellets traditionella exteriör plats för ett modernt underverk.

SPAt är ett arbetsrum i minimalistisk design, med 10 behandlingsrum där rummen låter utsikten tala, med utsikt över den lummiga dalen nedanför. Det finns även Workshops  i Alchemic Bar, luftyoga sker i en privat studio, avslappningskokonger hänger upp i trädgården och nagelbaren erbjuder manikyr tillsammans med ett glas lokalt rött vin.

Där har ni 5 av de bästa SPA i Europa där lyx och klass alltid är nära. Är ni uttråkade nån kväll på SPA-resan kan ni alltid spela lite casino streaming på hotellrummet, avslappande i den lyxiga hotellsängen. Vem vet ni kanske vinner jackpot och kan köpa er en lyxig SPA resa till.

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 197 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis