fbpx

5 ljuvliga Midsommardukningar ni bör kopiera

HUR FORT! har tiden gått i år det är frågan? Känns som man inte hinner halsa slut på sista julmusten innan midsommar knackar på dörren. Den stora frågan alla sedan ställer sig är såklart, VAD blir det för väder på midsommarafton? Väderkartan för midsommar i år ser helt ok ut so far, men man vet ju aldrig det kan hinna ändras några vändor innan veckan är slut.

LÄS MER: Sommarens snyggaste utemöbler trend

Tills dess så får ni här några riktigt vackra midsommardukningar värda att kopiera rakt av! Blir inte vädret vackert så kan ju i alla fall midsommarbordet vara det :)

Midsommardukningar

Klassisk Svensk midsommardukning!

Här ser vi en riktigt klassisk Svensk midsommardukning i blått och vitt. Dekorera gärna med några röda jordgubbar, prästkragar och några miniatyrer av Svenska flaggan. Dessa dukningar är som gjorda för en midsommarfest där man skålar och sjunger snapsvisor ända in på senkvällen :)

LÄS MER: Midsommar i Göteborg – Top 5 bästa ställen att fira på

Midsommardukning med trädgårdsvibbar!

Denna midsommardukningen är influerad mycket av den Svenska trädgården. Här används både blommor på bordet och även på porslinet. Jag rekommenderar här en rev vit bordsduk utan mönster för annars ger det ett grilligt intryck.

Shopping – 35 % rabatt på utemöbler

Produkter ovan hittar ni HÄR HÄR HÄR och lyxiga guldbestick finns HÄR

Bohemisk romantisk dukning!

Varför inte köra en helt annan stil på midsommardukningen i år? Här ser vi en vacker bohem romantisk dukning med vackra detaljer som spets och antikguldiga ljusstakar.

NOTIS: Jag hade dock använt guldbestick i dukningen ovan ist för vanliga silver, ni hittar fina i guld ovan.

Sommar favoriter

ELLER! Varför inte köra en rosa dukning? Använd här vit duk och porslin som bas och pynta med rosa dekor som blommor, ljus och godis.

LÄS MER: 6 tips för en lyxig midsommardukning billigt

Min Midsommar kommer förmodligen vid bra väder bli ute på Brännö på klassiskt firar vis. Jag kan varmt rekommendera er att fira Midsommar på Brännö eller Styrsö. Dessa ljuvliga öar har allt som bör vara vid ett klassisk Svenskt midsommarfirande. Det vill säga stor grön blomsterprydd midsommarstång, jordgubbar, ungar som dansar med blommor i hår och allt för fulla vuxna sent in på kvällen.

Hur ni än väljer att fira Midsommar 2018 så hoppas jag ni får riktigt roligt, oavsett väder. Jag hoppas även att ni inspirerats av dessa vackra Midsommardukningar och kanske kopierar nån av dem på Fredag.

Ha en kanon vecka!

LOVE M

Shopping tips

Soffadirekt
4995 SEK
Soffadirekt
10 195 SEK15 995 SEK
Nordic Nest
2.749 SEK3.865 SEK
Jotex
3 779,305 399
Ellos
4 499
Ellos
5 499
Ellos
5 499
Ellos
5 499

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis