5 instagram husdjur som reser mer än vi gör

5 Instagram husdjur som reser mer än vi gör

Att husdjur är HUGE på alla sociala medier har knappast undgått någon! De har fler Instagramföljare än Justin Bieber & Co och lever mer VIP än de största moviestars gör. Den senaste trenden på Instagram är husdjur som reser världen runt med sina ägare. Här delar jag med mig av mina favo husdjur som lever drömmen varje dag året runt.

OCH de som sa att hunden är mans best friend borde definitivt tänka om :)

1 Amelia söta seglarkatten

Jag som kattmänniska rivstartar såklart med en riktigt hårig stjärna. Låt mig få presentera sockersöta Amelia, vattenkatten som seglat mer än de flesta någonsin kommer göra. Hon och hennes matte Liz är radarparet som på Insta kallas She-pirate & the Tropicat. De har tillsammans seglat längs västra Mexico, Central Amerika och i Söderhavet.

En katttös med klös som gillar vatten och fullt ös!

@captainlizclark

Husdjur

instagram cats

 

Skulle jag inte gilla vatten? var det dummaste jag hört!

katter bilder

2 #Sailordog the survivor

Sailordog har ett tragiskt förflutet som lös strykarhund. Men ett magiskt möte skedde med husse Sergi Basoli en kajak kille med stora drömmar. Sedan de träffades har de vart oskiljaktiga och Sailordog hänger nu med husse i kajaken världen runt. Vilket jäkla skönt liv, det är ju som att man bara vill släppa allt och joina deras frihet.

Sailordog är även en stor symbol för att hur tufft det än är i livet, så kan succe och lycka stå bakom nästa hörn!

@sergibasoli

hundar instagram

From doggy trash to travel expert, life can really change fast!

instagram pets

3 Gulliga Gandalf

Hankatten Gandalf är 2 år gammal och kommer från soliga Kalifornien. Han är en innekatt (liksom mina två) och går bara ut i selen. Men resvan är han ändå då ägarna reser ofta och alltid tar med Gandalf. Ju tidigare man lär en katt att resa med bil och båt ju bättre då de är känsliga vanedjur.

Än så länge har unga Gandalf rest till två länder och 8 stater i USA, men detta året smäller det högst för lilla Gandalf, han ska nämligen följa med till Nya Zeeland. (jag blir inte alls avis:)

@ganddygram

katter instagram

Katten Gandalf är en sann stjärna som går rakt och stadigt mot Instagram succen!

gandalf cat

4 Loki the Wolfdog

Enligt Lokis husse Kelly ska hundar inte bara sitta i trädgården och vakta dörrar. Nej ta med dit husdjur vart du än reser är hans motto. Loki är MEGA SUCCE på Instagram och har över en miljon följare. Där får man följa radarparet Loki och hans husse på de mest underbara vilda äventyr i vildmarken.

@loki_the_wolfdog

loki the wolf dog

Vilket hjärta smälter inte av fotot på Loki ovan :)

loki dog

5 Härliga hönan Monique

JAPP ni ser rätt det är den resande hönan! Denna härliga höna är en riktig globetrotter och reser just nu världen runt med sin husse. Radarparet startade sin resa för 2 år sedan i Frankrike och har sedan rest genom Kanarieöarna, Karibien, Grönland och senast Arktis.

Husse behöver heller inte oroa sig för färska eco ägg till frukost då Monique gärna bidrar :)

@voyagedyvinec

instagram djur

Inte varje dag man ser en höna spatsera på glaciären!

instagram

Instagram husdjur

Det längsta mina två innekatter Brorsan och Pärlan rest är upp till landet där de var födda ca. 14 mil från Göteborg. Sedan hade jag med dem även till Styrsö i Södra skärgården där de på samma dygn både åkte både bil, båt och flakmoppe. Grejen är att vi låser in våra husdjur i ett egocentriskt fängelse för vår skull, de klarar av att resa mycket mer än vad man tror.

Djuren ovanför är beviset på att våra husdjur är våra allra bästa vänner och man kan få en mycket starkare relation till dem än till människor.

De lämnar dig aldrig, de älskar dig villkorslöst, de gör dig glad varje dag året runt, de gapar inte på dig över skitsaker, de sviker dig ALDRIG no matter what OCH de reser med dig till världens ände utan minsta tvivel.

DET är äkta kärlek och mer än vad man kan säga om någon mänsklig partner:)

Husdjuren regerar!

LOVE M

 

  1. Inser mer och mer att jag måste skaffa Instagram.
    Gillar katter, men hundar är inte riktigt min grej. Är allergisk mot vissa och det är jobbigt eftersom jag lever i ett hundland, nästan alla har hund här och allergier är inte så utbrett som i Sverige, så många förstår inte problemet. Jobbigt ibland!
    Solen skiner här hos mej i Wales, hoppas den gör det över dej också.

    • Jag gillar också katter bäst :) Vi har äntligen fått tillbaka högsommarvärmen som vi hade i Maj dvs 26 grader och klarblå himmel Delsön bad och besök till Strömstad väntar. Kram på dig:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Annonsering

Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024