5 heta Ray-Ban solglasögon för en het sommar

Det är dags för härliga sommar och då passar det bra att hotta upp facet med ett par fräscha RayBan solglasögon. Det är ingen överraskning att glasögon är ett måste i varje fashionistas garderob och ingen kan matcha med Ray-Bans tidlösa elegans. Sedan 1950-talet har glasögon varit ett modestatement. Ray-history Ban’s har gjort dem mer fashionabla än någonsin, och de fortsätter att banbryta nya samarbeten med oväntade musikaliska akter. Så oavsett om du vill lägga till din Ray-Bans-samling eller letar efter ditt första par, fortsätt läsa för de bästa Ray-Bans att köpa just nu.

 

Ni hittar mina Ray Ban Aviator och de i guld ovan HÄR

1. Ray-Ban Aviator Classic

Detta är mina personliga favoriter som ni alla nog har sett av mina selfies på Instagram. Jag älskar mina Ray Ban pilotbågar och de går aldrig ur trend, de är klassiska som Chanel. Se bara så snygga jag är i dem ovan :)

Ray Ban Aviators solglasögon har funnits under den längsta perioden i glasögonbranschen. Aviator-solglasögon har förblivit populära genom åren, och det har nyligen skett ett återupplivande av aviator-glasögonbågar. Den här klassiska stilen kommer att få dig att framstå som cool, lugn och samlad – det är inte konstigt att alla de bästa kändisarna och modeinfluenserna har setts bära dessa avslappnade glasögon.

Ray-Ban Aviator Classic är fortfarande en av de bästa solglasögonuppsättningarna som finns. Solglasögonen är ungefär lika tidlösa som de kommer, med en tunn metallram, en något överdimensionerad passform och en form som inte har förändrats mycket sedan 1930-talet. Detta par, med gröna linser och en guldbåge, är den mest traditionella färgsättningen. De är också polariserade, vilket minskar bländning i största möjliga utsträckning. Bär dem på semestern med badbyxor och en skjorta, eller till bröllop eller affärsmöten med en snygg kostym.

Ni hittar clear solglas ovan HÄR

2. Den genomskinliga ramen

En av de mest populära glasögonstilarna är glasögon med klara bågar. Clear har fängslat fantasin hos modedesigners över hela världen, och den används i en mängd olika klädes- och accessoardesigner, såväl som, framför allt, receptbelagda glasögon.

Den härliga Ray-Ban bågen är unisex, så om du vill ha några stora klara glasögon är detta det finaste alternativet. Människor avgudar deras utsökta design och tilltalande utseende. Om du letar efter de coolaste glasögonen för män och kvinnor, har du kommit till rätt ställe.

Ni hittar Ray Ban round modell ovan HÄR

3. Ray-Ban rund dubbelbrygga polariserad

Ray-Ban Round solglasögon har varit populära sedan 1960-talet och anses vara en klassisk stil. Ray-Ban Round metall solglasögon är en extremt berömd, nästan legendarisk båge som har blivit en nästan universell accessoar för popartister. Med sina tunna metallbågar och enkla stil är dessa solglasögon trevligare att bära än de ser ut vid första anblicken. Dessa solglasögon sticker ut på grund av deras böjda ögonbrynsbro.

Ni hittar Ray Ban Justin ovan HÄR

4. Ray-Ban Justin Classic

Ray-Ban Justin solglasögon, som var en storsäljare för bara några år sedan, har återvänt till marknaden. Ray-Ban Justin har en mer aktuell samtida atmosfär, och även om de är anpassade för den manliga marknaden, kan de också se utmärkt ut på kvinnor, särskilt de som söker ett ”större utseende”.
Förbättra ditt spel med Ray-Ban Justin, en av de bästa stilarna i Ray-Ban-kollektionen som nu kommer med polariserade linser. Justin, inspirerad av den legendariska Wayfarer-modellen, har en slående gummifinish för att lägga till en unik touch till din look. Välj mellan enfärgade eller kontrasterande bågar och polariserade linser som är helt bländfria.

Ni hittar klassiska Ray Ban ovan HÄR

5. Ray-Ban Classic Wayfarer

När det kommer till solglasögon är det ingen brist på klassiker, men Wayfarer är i en klass för sig. Det är den ursprungliga trendsättaren, en ikon i mer än ett sekel, och det är fortfarande en av de mest populära nyanstyperna idag. För personer med runda detaljer kan Ray-Ban Wayfarers retro-solglasögon vara ett utmärkt val. Faktum är att Ray-Original Bans Wayfarer Classics är bland de mest populära solglasögonbågarna i historien. Denna Ray-Ban ramtyp har använts av ett antal välkända kändisar genom åren.

Ray-Ban wayfarers har miljontals nöjda kunder över hela världen. Ray-Ban wayfarers rungande framgång kan tillskrivas dess förmåga att kombinera design och funktion – med de mest fashionabla solglasögonen på marknaden med den unika förmågan att skydda sina bärare från solens skadliga UV-strålar.

Ray-Ban är ett välkänt klassiskt märke för glasögon, och de har behållit ett engagemang för klassikerna samtidigt som de hänger med i trenderna utan att tappa sin identitet ur sikte. Slutresultatet är ett varumärke som alla, från din mormor till dina barn, kommer att vara glada att bära. Oavsett om du är ett Ray-Ban-fan eller ny inom varumärket, är det ett perfekt ställe att skaffa ditt nästa par solglasögon.

Keep it classy keep it Ray- Ban!

 

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 836 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis