5 fördelar med att laga mat med en luftfritös

Är du en av alla dom som fått upp ögonen för luftfritöser, men inte gjort slag i saken och införskaffat en? Här ska vi nu lista några av alla de fördelar som finns med att använda en luftfritös. Som du snart ska se, har detta köksredskap öppnat upp en värld av nya möjligheter för alla som lagar mat hemma!

Det är dock stor skillnad mellan olika luftfritöser. Det finns många märken där ute att välja mellan, olika modeller och kapacitet. Vi har särskilt fastnat för Cosori Airfryer, då den både är stor och rymlig, samtidigt som den är lätt att hantera och att göra rent. Resultatet blir vällagad mat som smakar fantastiskt!

Fördel 1: Ett snyggt köksredskap

En snygg luftfritös behöver inte stuvas undan utan kan få en central plats i köket och på så sätt bidra till känslan i hemmet. Plastiga köksredskap med svåra färger måste efter varje användning gömmas undan i något köksskåp

Det här är en av anledningarna till varför vi gillar Cosori Airfryer. Den är inte lika plastig som konkurrenterna och gör sig riktigt bra på som permanent inredning på köksbänken.

2: Tar bekvämlighet till en helt ny nivå

En självklar fördel med luftritörser som vi så klart måste ta upp är enkelheten. Det är något visst med att placera mat i en luftfritös, trycka på knappen och sedan avnjuta vällagad mat.

Det finns en del modeller på marknaden som kan styras direkt via app. Cosori Airfryer har detta tillbehör och det är klockrent hur enkelt och smidigt det blir. Man kan styra programmen direkt via appen.

3: Att laga mat har aldrig varit enklare

En förutsättning för att lyckas med sin luftfritös är att det finns många olika program att välja mellan. Man vill kunna anpassa friteringen till den mat man lagar helt enkelt. Cosori Airfryer har 11 förinställda program att välja mellan, vilket är kanonbra om man känner sig osäker på hur länge man ska fritera och på vilken effekt. Här får man den hjälp man behöver för att lyckas.

4: Minimera disken

Visst är det tråkigt att diska? En klassisk gammal fritös tar lång tid att göra rent och många gånger får man den aldrig riktigt ren. Dessutom får man överbliven olja som man behöver göra sig av med.

Luftfritöser har inte detta problem. Även här sticker Cosori Airfryer ut som en av de modeller som är enklast att göra rent. Tillbehören diskas utan problem i diskmaskinen och är sedan redo att användas igen.

5: Fritera mer mat än med en vanlig fritös

Med en vanlig fritös är man ofta ganska begränsad när det gäller hur mycket mat man kan fritera åt gången. Det krävs mycket olja om man vill fritera större mängder.

Cosori Airfryer klarar att fritera upp till 2,2 kg mat åt gången. Det innebär att man kan exempelvis fritera en hel kyckling! Det tycker vi är riktigt bra!

Alla snygga Airfryers ovan kommer från Cosori.se Detta företag har bara Airfryers av allra högsta kvalitet och har höga betyg i alla luftfritös tester. Cosori Airfryer finns i modellerna pro, smart och premium. Det vill säga det finns en Airfryer för alla smaker och behov. Så vill ni testa laga maten hälsosammare då är Cosori Airfryer det bästa valet.

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 188 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis