(I samarbete med Kläppen Ski Resort)

Sommaren går mot sitt slut och tyvärr kommer mörkret allt närmare. Men är man vintermänniska är det många sköna stunder att se fram mot i snön. Dock får man bege sig uppåt i landet för att hitta de bästa backarna. Jag minns så väl när jag gick i skolan och vår skolresa till Åre med alla härliga skidåk. För alla som är sugna på att hyra stuga i Sälen tipsar jag idag om bra boenden i Kläppen Ski Resort. Här finns jättefina stugor att hyra under skidsäsongen. Men man kan även hyra under sommaren och se Sälen från andra sidan än bara snö.

Här får ni 5 bra boenden i Kläppen Ski Resort som ni bör boka i tid innan de tar slut.

Centralt boende i Sjungarbacken

Sjungarbacken erbjuder centralt belägna boenden på Kläppen. Boenden som passar utmärkt för familjen, kompisgänget eller kollegorna

Örebäcken – exklusivt boende i fjällhus

I Örebäcken finns det exklusiva boenden i fjällhus att hyra.

Boende i Gullbrändan

Gullbrändan är ett nybyggt område med lägenhetsboenden, mitt i hjärtat av Kläppen. De ligger i bästa Ski in-Ski out-läge med närhet till både pist och service.

Boende i Horrmundberget

Är ni ute efter ett lugnt och naturskönt ställe med närhet till Kläppens härliga längdspår? Då är Horrmundbergets stugområde the place to be.

Boende i Kläppbacken

Kläppbacken utgörs av friliggande hus med generösa utrymmen som 8 eller 12 bäddar. Varje hus en egen utomhusjacuzzi, wifi och replift till Tranantorget.

Alla som älskar Sälen borde göra ett besök till Kläppen Ski Resort. Denna resort är privatägd och erbjuder allt för den bästa skidåkning ni kan få. Fantastiska skidbackar och långa längdskidspår. Stort lägenhetshotell i klassisk dalastil och många mysiga stugbyar. Kläppen är känd för sin höga kvalitet på snön samt den prisade snowparken som blivit utnämnd till landets bästa nio år i rad. Vill man inte hyra boenden erbjuder Kläppen även att köpa boenden. Då har man en säkrad skidsäsong framför sig år efter år med allra bästa läge. Denna resort är ett utmärkt tillfälle att lära sig nya skid- eller snowboardfärdigheter. Det är viktigaste dock att återvinna energi efter skidåkning. Vila i bekväma stugrum, gå till spaet relaxa, äta gott och senare roa er med att spela onlinespel på webbplatsen som Hajper live casino.” Det är en sann semester det!

I våras fick skidsäsongen ett abrupt slut pga Corona utbrottet. I vinter vet ingen helt hur det kommer att utveckla sig. Men man får heller inte sluta leva, för att sluta leva är också att dö på ett sätt. Vi måste istället hitta nya vägar att handskas med Corona och acceptera att viruset är här för att stanna. Vi kan resa men resa med medvetenhet och varm man tar ansvar för sin egen hälsa och andras. Jag planerar själv en resa utomlands snart och självklart känns flygplan inte kul. Men jag känner att reslusten tar nu över rädslan och gör man bara sitt bästa då tror jag allt slutar bra. Menar man kan lika väl bli sjuk hemma på bussen som på en resa. Det handlar om vara försiktig och hålla restriktioner vart man än befinner sig.

Stay safe and keep on dreaming!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.