5 billiga barnsängar under 2000 kr

Letar ni billiga barnsängar som ändå inte ser dåligt hemmagjorda och skrangliga ut ? se då hit för idag har jag rotat fram några riktiga budgetfynd sängar till barnrum OCH rejält billiga dessutom !

Barnsängar ska vara snygga, smart tillverkade och göra både mamma och barn glada vid blotta åsynen. De här sängarna må vara i dvärgstorlek men faktum är att de är så fina att jag vill ha några själv :)

Barnsängar

barnsäng himmelssäng

Denna underbara våningssäng är min personliga favorit den kommer från Ikea och kostar BARA 1195 kr

barnsängar

Lite kulig detalj är det med en stege på barnsängar denna säng är från MIO kostar 1995 kr

barnsäng dagbädd

En vacker dagbädd fungerar finfint som både säng och soffa i barnrum. Denna  säng kommer från Jysk, har en praktisk utdragssäng och kostar BARA 1399 kr ett rejält mega budgetkap enligt Fröken Inredningsvis :)

barnsäng mässing

Men hur snygg är inte denna barnsäng i mässing då ? Passar perfekt i ett stilfullt inrett barnrum, den kommer från Ellos och kostar 1699 kr.

Denna modell finns även i färgerna vit och svart, det är nästan så man vill ha den själv i mer vuxet sovrum :)

barnsäng spjälsäng

Sockersöt spjälsäng finns just nu till rejält REA-pris hos Jollyroom bara 1395 kr !

barnsängar online

Barnsängar inspiration

Mitt rum när jag var liten var så litet så jag hade aldrig plats med min drömsäng. Det var egentligen en stor våningssäng i prinsessrosa bäddning jag ville haft.

Kanske det är därför jag lägger så mycket krut just på sovrummet nu i vuxen ålder. Jag vill helt enkelt ta igen barndomens förlust av barnsäng och nu sova som en riktig prinsessa på ärten eller nej som drottningen av en perfekt bäddad säng :)

Vilken typ av barnsäng sov ni i som barn ?? blev era fantasier sanna ??

Live small Dream BIG :)

LOVE M

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis