4 populära matplatser på instagram

4 populära matplatser på instagram

Att inreda matplatser är många inredares våta dröm. Det är nåt visst med att välja rätt designande matstolar och matchande bord därtill. På Instagram är matplatser riktigt poppis att visa upp. Här kan man få riktigt bra inspiration att inreda matrum trendigt stilrent. Speciellt sammetsstolarna är ju stooooort på instagram och speciellt i matplats inspon. Jag har tyvärr inte plats med en större matplats i min tvåa, då mitt kök är minimalt alá Carrie Bradshaws.

LÄS MER: Här är 5 gifter i er inredning som gör er sjuk

Men drömma bör man annars dör man och här kan ni nu drömma er bort till de absolut snyggaste matplatserna på Instagram just nu. Samt inredningstips på hur ni får samma stil hemma i er egen matplats.

Matplatser Instagram

@Sabina.ryden

@sabina.ryden har den där perfekta girl glam matplatsen som de flesta tjejer nog vill ha. Rosa sammetsstolar kombinerat med rund spegel kan inte bli annat än en hit på Instagram.

När Sabina var med som Veckans vackraste Instagramhem hos mig fråga flera vart lampan ovanför bordet kom från och svaret hittar ni nu ovan.

@homestyle.by.me

Detta är mitt senaste Veckans vackraste Instagram hem och det blev mäkta populärt. Jag fick även många frågor om Kines vackra matplats ovan. Därför är det solklart hennes matplats ska vara med samt tips hur NI får samma stil.

@interiorbylindawallgren

Linda Wallgren har absolut ett av de bästa inredningskontona på Instagram. Här ser ni hennes magiskt fina matplats med svart marmorbord och lyxiga rosa sammetsstolar. Hon är även en så himla fin människa alltid snäll och ödmjuk.

@interior.lisa

En matplats behöver nödvändigtvis inte vara stor med många stolar. Ibland kan man få det lika fint och lyxigt med en liten matgrupp. Se bara på @interior.lisas ursöta matplats ovan med grymt snyggt runt bord. Runda bord är absolut det bästa valet för små kök och rum. Det gör att man får mer rymd i rummet än man fått med klumpiga kanter på fyrkantiga bord.

Visst är de fina Instagramtjejernas matplatser? Det är just att man kan få en lyxig matplats med relativt billig inredning som gör det hela så kul. Jag hoppas att ni blivit riktigt inspirerade av dessa matplatserna och vill göra om hemma nu :)

Själv befinner jag mig just nu i ljuva Spanien och kommer blogga härifrån i två veckor framöver. Japp fröken Inredningsvis har ÄNTLIGEN semester efter sisådär hundra år. Fast grejen är ju när man är influencer att man aldrig riktigt har semester….eller hur ni som vet :)

Hasta la vista!

 

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024