30 % rabatt på gardiner från Hemtex just nu

(Innehåller Hemtex Soffadirekt annonslänkar)

Just nu är det rabatt på gardiner hos Hemtex. Perfekt såhär inför våren när man putsat fönster och vill göra lite vårfint. Varför inte byta färg helt i rummet och testa ny färg på gardinerna? Jag gick själv från vinrött till ljusgrått i mitt sovrum på gardiner vilket gav en helt ny fräsch känsla. Testa även att hänga gardinerna i sk. lager på lager då det ger en lyxig hotellkänsla i alla rum. På våren när solen är superstark kan det även vara bra att investera i ett par mörkläggningsgardiner som stänger stark vårsol ute.

LÄS MER: Inredningstrender 2020 – Här är trenderna ni måste ha koll på

Här får ni ni 30 % rabatt på gardiner och jag har valt ut några riktigt snygga från Hemtex.

Rabatt på gardiner

Gardiner med rabatt ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

LÄS MER: STOR REA på hetaste inredningsnyheter 2020

REA SAMMETSGARDINER

Sammetsgardiner ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Mörkgrönt överkast ovan finns HÄR och gardin ovan finns HÄR

Årets hetaste färg är grönt! Här ser vi hur Hemtex inrett sovrummet i lugna gröna skogstoner. Enligt Feng shui har grön färg stark lugnande jordande effekt på oss och för oss tillbaka till naturen där vi en gång kom från.

ENFÄRGADE GARDINER

Gardiner ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Ännu fler rabatt på gardiner HÄR

Snygga gardintillbehör

Gardintillbehör ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR

3 tips för att hänga gardiner rätt och snyggt

1 Välj rätt textilier

Att hänga en liten tanig gardinlängd bredvid ett stort fönster ser totalt missanpassat och snålt ut. Nej att välja ordentligt med tyg är A och O inom kategorin hänga gardiner. Välj dubbelt så mycket tyg som fönstret är brett, är en bra regel att ta till. Om man köper färdiga gardinlängder så brukar två längder på var sida fönster bli bra.

UNDVIK: tunna taniga tyger med fula mönster, detta får vilket rum som helst att se ut som taget ur filmen The Shining. Nej använd ist. enfärgade tjocka tyger som Egyptisk bomull och sammet för en lyxig exklusiv look.

2. Rätt material för rätt rum

Tänk på vad rummet i övrigt ska ge för känsla! Är det tex. ett sommarhus passar lättare känsla på tygerna som beige linne eller skira vita bomullsgardiner. Är det en paradvåning i Vasastan då passar mer exklusiva tyger som sammet och siden bättre. Om ni har riktigt snygga fönster så överväg neutrala hissgardiner istället som sätter fullt fokus på fönstren

3. Hänga gardiner högt!

Har man lågt i tak ska man sätta gardinerna i tak! Det är min egen lilla gardin regel som fungerar lika bra med högt i tak som jag själv har. Här ovan ser ni mina egna gardiner i vardagsrummet och hur jag hängt dem från en takskena. Vill ni inte ha en gardinskena som jag har ovan kan ni sätta gardinstången precis mellan vägg och tak istället.

BIG gardin häng no no: Att sätta gardinstången precis längs övre fönsterlist och dessutom ha korta gardiner samtidigt. Detta ger rummet en ful förminskande och föråldrad look.

Jag hoppas att ni fynda några snygga gardiner och hottar upp fönstren i vår nu :)

LOVE M

OUTLET REA PÅ INREDNING – upp till 70 % rabatt

 

All inredning med REA ovan hittar ni HÄR

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.