3 lyxiga uteplatser på Instagram – Få samma stil som de

(Innehåller Jotex Soffadirekt Newport annonslänkar)

Det vimlar av lyxiga uteplatser på Instagram just nu. Det är så härligt att inspireras av andras uterum tycker jag. Speciellt när man som jag inte har någon uteplats själv, men drömmer om en. Det finns otaliga stilar man kan inreda uteplatsen med. Jag skulle ha svårt att välja om jag ska vara ärlig. Jag älskar Newport New england stilen, men den moderna uteplats stilen är också jättefin. Sedan har vi den romantiska sinnliga stilen, för närgångna möten sent i den heta sommarnatten.

LÄS MER: Bästa sommar REA från 4 kända butiker

Här får ni 3 lyxiga uteplatser på Instagram just nu och hur ni kan köpa samma stil.

lyxiga uteplatser

Foto: @kalazpinglan

KÖP INSTA STILEN: Stol HÄR Svart bord HÄR Romantisk utesoffa HÄR Utematta HÄR Lyxig kristallkrona HÄR och rosa romantisk pläd HÄR

Den romantiska uteplats stilen!

Vem vill inte sitta och dinera här alá Lady & Luffsen? Tänk Hollywood pink glam the Swedish styled way.

SOMMAR REA FAVORITER

Foto: @interiorbylindawallgren

KÖP INSTA STILEN: Svart utebord finns HÄR Snygga utestolar finns HÄR Lyxiga sittdynor HÄR Ljusslinga för sena festnätter finns HÄR

Den stilrena moderna uteplatsen!

Rena linjer på möblerna ger ett lätt luftigt intryck på uteplatsen. Pynta gärna som ovan med vackra ljusslingor för utemys sent in på sommarnatten.

Foto: Juditadesign.se

KÖP INSTA STILEN: Fåtöljer finns HÄR och HÄR Soffa HÄR och solsäng HÄR

New England uteplats!

Den marina New England stilen är stor på våra Svenska uteplatser. Tänk ett lyxigt hus i Hamptons med drinkar på verandan ihop med svalkande havsvindar.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Foto: Juditadesign.se

LÄS MER: 10 billiga sammetsmöbler för ett lyxig hem med WOW-känsla

Det var den varmaste dagen både i år och på åratal i helgen, över 35 grader här i Göteborg. Det är inte kul med sådan värme tycker jag, då det inte ens svalkar när man är vid havet. Jag är SÅ glad att vi har 4 årstider och att hösten kommer med sin befriande svalka och höga luft snart. Jag får svårt att andas när luften står still med megavärme då jag lider av en viss astma.

Hursomhelst så hoppas jag att ni blivit inspirerade att piffa till uteplatsen nu. Det kan bli många fina kvällar långt in i September så sommaren är långt från slut. Saken är ju den att sensommaren ofta är bättre då den har mer behaglig värme än Juli.

Vad gjorde ni på årets hetaste dag? Själv var jag på Brännö och tog ett rejält salt havsdopp (även om jag va lika varm när jag kom hem sen:)

Ha en fin 1 a Augustivecka!

LOVE M

SOMMAR REA SHOP

Soffadirekt
10 695 SEK14 995 SEK
Nordic Nest
4.789 SEK7.299 SEK
Soffadirekt
10 995 Kr14 995 Kr
Nordic Nest
6.296 SEK8.395 SEK
Soffadirekt
5995 SEK9995 SEK
Ellos
3 995 SEK
Ellos
1 196 SEK1 495 SEK
Jotex
359,20 SEK449 SEK
Homeroom
1 599,20 SEK1 999 SEK
Nordic Nest
5.865 SEK4.000 SEK
Homeroom
2 519 SEK2 799 SEK
Soffadirekt
9695 SEK12 995 SEK
Reforma Sthlm
3 995 SEK4 895 SEK
Reforma Sthlm
2 995 SEK3 595 SEK
Newport
973 SEK1 390 SEK
Homeroom
16 497,50 SEK32 995 SEK -50%

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  majamyra| en livsstilsblogg mitt i uppförsbacken
  söndag, juli 29, 2018 at 20:16

  Jag älskar värmen, men även jag kan tycka att det blir lite jobbigt när de knappt fläktar och inte regnat på någon månad. Så skönt att det äntligen regnat massor i två dagar nu, åskat och blixtrat!
  Fina uterum, särskilt det längst ner!
  Lisa

  • Reply
   Maria Ljungström
   onsdag, augusti 1, 2018 at 21:49

   Eller huuurr! De har sagt spå många gånger d ska bli regn men så kommer inget :( Well hoppas på höst snart haha Kram M

 • Reply
  Kristoffer Lundqvist
  onsdag, augusti 1, 2018 at 00:54

  Men så underbara uteplatser. Själv så bor jag utan balkong. Jag hänger ute på olika cafeér istället så jag byter miljö hela tiden. Haha. Men saknar att kunna sitta ute.
  kanske borde flytta – igen ;)

  Kram

  • Reply
   Maria Ljungström
   onsdag, augusti 1, 2018 at 21:48

   Heeej Det va ett tag sen man såg dig på bloggen KUL :) Ja tack jag vet vad du menar jag bor i SVIN varmt landshövdingshus utan balkong :( Har heller ingen balkong men fin innergård Det är dock en annan grej med egen uteplats så jag drömmer om det till nästa sommar PUSS M

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.