fbpx

3 hudvårdsprodukter utöver det vanliga

Sommar och sol i all ära! men inget kan få huden i sådan obalans som salta dopp och stark föråldrande sol. Jag har gjort ett klassiskt blogg-test på 3 hudvårdsprodukter som jag känner att jag bara måste ge en recension på nu.

Här är produkterna som garanterat rockar facet och får huden att bli på G inför en ny säsong!

Hudvårdsprodukter

night repair online

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Superserumet slår allt!

OK Jag har nog testat ALLT inom ansiktsserum vid detta laget (och jag har ändå rätt många år bakom mig:) men inget slår detta serum någonsin. Jag talar om serumens serum Esteé Lauders night repair. Detta serum funkar vart man är och hur illa huden än är. Är huden fet funkar det, är huden torr funkar det, har man akne japp då funkar det då med.

Serumet består nästan 100% av ren hyaluronsyra ni vet det som Restylane fillers är baserat på. Jag älskar allt med denna föryngrande syra och önskade det kom ett bad med den:)

Night Repair får 100 av 10 möjliga poäng!

hudvård online

Botox på flaska!

Det är vad det exklusiva märket Rodials snake serum är kallat, Botox in a bottle. Ja visst detta serum är extremt uppstramande utöver det vanliga, men inte som Botox på långa vägar. Detta serum passar för alla med mindre rynkor och som vill ha ett lätt lyft i ansiktet.

Jag vet inte om sådana här snabba serum är verkande och vårdande med Snake serum är perfekt till partyt eller den sexiga daten.

Snake serum får 8 av 10

rodial ögoncreme

Fräscha ögon med bigift!

Japp ni hörde rätt Rodials ögoncreme Bee venom är som namnet säger baserat på bigift. Jag studerade det hela innan jag testade cremen och bigift i lagom doser har mirakulösa effekter på både rynkor och neurologiska sjukdomar. Bigiftet går kort sagt in och lurar cellerna att göra om sig till yngre igen. Det forskas nu mycket om att bigift i medicinsk form i framtiden kan bota många sjukdomar.

Jag tycker cremen gör ett fantastisk bra jobb under ögonen. Den slätar ut fina linjer och ger en allmänt opuffig klarare blick. MEN har man överkänsliga allergiska ögon rekommenderar jag den inte då den trots allt är av starkare sorts aktiv creme.

Ett minus är cremer i burk! jag menar hur 80-tal får tillverkare bli? Det är ohygeniskt och osmart, nej fram för alla cremer i fräscha flaskor.

Rodial Bee Venom eye creme får 7 av 10 

hudvårdsprodukter

Hudvårdsprodukter

Alla produkter ovan kommer från skönhetsbutiken online parfym-klick.se De har inte bara hudvård utan även smink, parfym, hårvård och kroppsvård. Det jag gillat med butiken är att de har exklusivare märken som Rodial, vilket annars är svårt att få tag i även om man bor i en större stad. Fokuset hos parfym-klick är på parfym och man kan tjäna hela 80 % på rekommenderat försäljningspris genom att handla där. De har alla kända parfymmärken som Thierry Mugler, Hugo Boss, Oscar De La Renta, Ralph Lauren & Yves Saint Laurent och även nischade märken som Creed, Bond No 9 & Dsquared2

Där har ni mina skönhetstips utöver det vanliga väl värda att testa inför vinter och alla julfester. Jag gillar produkter för ansiktet där det verkligen händer något och man snabbt ser resultat. Så efter Restylane fillers kommer absolut de fräscha cremerna ovan.

Jag tror heller inte helt på bara övernaturliga kletiga eco produkter, jag tror det krävs lite starkare grejer för att hålla sig forever fresh :)

Bara för att man är bekymrad behöver man inte SE bekymrad ut!

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis