fbpx

3 bra filmtips för en mysig filmkväll

Finns det något bättre än att efter en lång hård arbetsvecka, kura ihop sig i soffan och ha en ordentlig filmkväll? Särskilt om kompisarna eller ens partner är med.  Även om vädret är grymt just nu, så kommer regnigare dagar och då passar en myskväll med movies perfekt.

Här får ni nu några tips på bra filmer att se på er nästa filmkväll.

Skräckfilm – The Witch (2015)

Om du håller med om att de bästa filmkvällarna bjuder på en skräckis så rekommenderar jag den nervpirrande lilla pärla. The Witch handlar om en brittisk familj på 1600-talet som bor ute i skogen. En dag försvinner deras yngsta barn och snart börjar familjen misstänka att bebisen har blivit hämtad av en häxa.

Riktigt kusligt och en film helt i min smak:)

Action – Baby Driver

Om du inte är på humör för häxkonster och skräck kan Baby Driver vara ett bra alternativ. Denna nya actionfilm är både supersnygg och rolig. Speciellt med tanke på all bra musik som är med! Filmen handlar om en ung bilförare som jobbar med att köra flyktbilen åt en kriminell organisation. Nu är det dags för hans sista körning innan han kan lämna den brottsliga banan, men ledaren för organisationen har andra planer.

Mysfilm – Paddington 1 & 2

Båda filmerna om björnen Paddington som kommer till London är underbart mysiga och härliga! I den första filmen har vi Nicole Kidman som skurk och i den andra har vi något så ovanligt som Hugh Grant som bedragare. Det är omöjligt att säga vilken av dem som är bäst, så se båda!

Själv är jag BESATT i skräckfilm! Jag har alltid varit det sedan jag var barn. Vet inte varför men jag dras starkt till den mörka sidan av film genren haha. Jag har nog sett alla skräckfilmer som finns tror jag vid detta laget. Kom ihåg jag såg Insidious den första filmen när jag va ensam och var sedan rädd i två veckor. Säkert nån störning jag har men jag kommer aldrig sluta kolla på skräck, inte ens om jag blir 80:)

Om ni behöver tips på var ni kan streama film gratis så kan ni spana in den här sidan. Där finns många alternativ där man kan se film gratis och lagligt!

Vilka typer av filmer gillar ni bäst?

Mys mera!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis