fbpx

3 Alla hjärtans dag tips till män – säkra kort som funkar

Nu är den snart här, årets mest romantiska dag! Dagen som man vill spendera med sin älskade mest av allt och göra något som verkligen bryter mot vardagen. Men många känner sig också pressade att just hitta på något extraordinärt för att visa uppskattning. Här följer nu 3 klassiska Alla hjärtans dag tips till män som funkar i alla väder, kläder och åldrar :)

Alla hjärtans dag tips till män

Den romantiska middagen!

Detta tips är en Lady & Lufsen-klassiker som kan utföras på så många olika sätt, på restaurang, hemma eller varför inte som en picknick på en plats där man kan njuta av varandras sällskap medan man tittar på solnedgången. De tips jag kan förmedla här är att göra det spännande som till exempel att man ger ledtrådar som leder till det slutgiltiga målet som är er rendezvouz. Att klä upp sig ordentligt om det är en exklusiv restaurang som gäller, kostym, finskor och slips, gå all in liksom! Alla vet att det inte går att vinna om man inte satsar.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Med snygga accessoarer som stiliga klassiska hängslen blir det garanterat en lyckad Alla hjärtans date.

Ta med henne och dansa!

Ännu en klassiker som verkligen är uppskattad av de som älskar dans. Det finns många möjliga sätt att utföra detta på, man kan exempelvis gå till en temaklubb med en viss musikstil eller på något mer formellt som en bal. Det är extra viktigt att klä upp sig för en sådan tillställning vilket det än gäller, det blir väldigt avslappnat om man drar ut på en klubb. Men det finns undantag så klart, många temaklubbar som till exempel de med latinska danser som salsa, bachatta eller kumbia. Då finns det specifikt mode för de olika musikstilarna som ofta är färgglada som om man vore på en karneval. Skulle det vara så att man väljer ett mer formellt tillfälle som en bal eller liknande så är det oftast en ganska strikt klädkod som gäller och man kan dra fram en vacker aftonklänning och exempelvis en smoking med alla de accessoarer som hör till och bland dessa finns det två absoluta måsten. Nämligen en elegant fluga och de klassiska hängslen som hör till ekiperingen.

En weekendresa i kärlekens tecken!

Att ta med henne på en weekendresa till exempel till ett romantisk resmål som Paris eller Venedig vore en väldigt speciell upplevelse. Att åka gondol genom kanalerna i Venedig vore en dröm i vanliga fall och än mer på just alla hjärtans dag. Eller varför inte ta sig en skål uppe i Eiffeltornet med utsikt över hela den vackra Franska huvudstaden!

Jag hoppas att dessa Alla hjärtans dag tips till män hjälper er på traven och ger er inspiration till alla hjärtans dag och visst är inget av ovanstående gratis, men tänk på att det allra viktigaste är att ni är tillsammans för att hylla era känslor till varandra! Vad man gör spelar mindre roll så länge man gör det med rätt person helt enkelt.

Ha nu en underbar alla hjärtans dag, vad ni än hittar på:)

LOVE M

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis