20 % rabatt på Reforma STHLM eget möbelmärke

(Innehåller Reforma och Soffadirekt annonslänkar)

Jag fortsätter tipsa rabatter i Oktobermörkret bara för jag vet ni vill ha det. Denna gång presenterar jag Reforma STHLMs eget möbelmärke Reforma. Det bästa med deras egna märke är att det är miljövänligt på många vis. De har bla. flyttat sin möbelproduktion till hållbarhetscertifierade fabriker och utökat sitt sortiment av möbler tillverkade av återvunna material, samt utbudet av möbler som är äkta vintage.

Det bästa är att ni just nu får 20 % rabatt på HELA Reforma STHLM egna möbelserie. Ni använder bara koden ”Inredningsvis20” så dras rabatten i kassan. (Gäller till sista Oktober)

Reforma lyxiga sammetsstolar

Sammetsstolar ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR

OBS: Använd koden ”Inredningsvis20” så får ni avdrag på 20 % i kassan

Reforma STHLM bord

Bord ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

OBS: Använd koden ”Inredningsvis20” så får ni avdrag på 20 % i kassan

Inredningsvis köptips

1 Solspegel HÄR 2. Sammetsstolar HÄR 3. marmorbord HÄR 4. Sittpuff sammet HÄR

Möbler ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR

OBS: Använd koden ”Inredningsvis20” så får ni avdrag på 20 % i kassan

Rabattkoden gäller som sagt till den sista Oktober nästa vecka så skynda fynda. Jag älskar att Reforma tänkt så miljömedvetet i sin nya egna möbelserie. Det är något alla andra möbelserier borde ta efter. För fortsätter den omedvetna hanteringen av möbler så kommer jorden gå under av alla toxiska rester.

Så här säger Reforma själva

De utsläpp vi inte har kunnat påverka har vi beräknat och klimatkompenserat för vilket betyder att vi från och med år 2019 kan kalla oss för ett klimatneutralt företag! För att säkerställa att vi tar ansvar för alla de utsläpp som vår verksamhet genererar har vi valt att klimatkompensera för 200% av det uträkningen redovisat. De projekt vi investerar i är vindkraftverk i Kina som ersätter förbränning av kol i södra delarna av landet. Projektet har CDM- och Gold standard-certifiering. De vindkraftverk vi hjälpt till att finansiera sparar in över 75 000 ton CO2e per år jämfört med de kolkraftverk som annars hade säkrat strömförsörjningen.

Fram för miljömedveten möbeltillverkning!

LOVE M

SHOPPA SAMMET – INREDNINGSVIS TIPS

Alla sammetsmöbler ovan hittar ni HÄR HÄR och HÄR

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.