Jag fortsätter rabatt-veckan med rea på lyxiga lampor. Mörkret kryper närmare och då är det bästa att belysa och mysa hemma. Kontrasten mellan sommar och vinter är TOTAL i Sverige. Vi går från fullkomligt mörker hela dygnet till starkaste ljus hela dagen lång. Många blir djupt deprimerade på vintern av långvarigt mörker och även jag. Då är det bästa man kan göra att bilda fejkad sol inomhus via belysning. Att placera belysning på rätt ställen i rum kan göra underverk.

Nu får ni dessutom 20 % rabatt på alla Homerooms lampor (utom de från Jotex) Enjoy babes!

RABATT PÅ TAKLAMPOR

Taklampor ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

RABATT PÅ BORDSLAMPOR

Bordslampor ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Fler bordslampor med rabatt HÄR

Ursnygg taklampa med rabatt ovan finns HÄR

Golvlampor ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Fler golvlampor finns HÄR

Jag brukar säga att lampor är som skor! man kan aldrig få för många och de gör hela skillnaden. Jag hoppas ni hittar drömlampan i detta inlägget att hotta upp hemmet med i höst. Vi behöver ljus på många plan nu när vi står inför en lång kall vinter med Corona bakom varje hörn, lik en osynlig fiende.

Tänd upp, mys belys och stay strong!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.