20 % Rabatt hos Homeroom med rabattkod

(Innehåller Homeroom annonslänkar)

Vi står inför den tuffaste vinter nånsin på många plan. Framför allt drabbas många hårt ekonomiskt av Corona krisen. Många kommer vara tvingade sluta sina jobb och det går inte shoppa som förut. Därför kommer jag erbjuda ÄNNU mer rabatter och REA här på bloggen. Jag vill hjälpa människor få lyxigt och fint hemma även om plånboken krisar. Man behöver inte bo på Östermalm för att få ett hem se lyx ut. Det handlar istället om hur man sammansätter inredning både dyr och billig. Det trendiga materialet sammet tex är inte dyrt i dagsläget. Så varför inte förnya i höst med en ny sammetspuff eller nya lyxiga sammetsgardiner?

OBS: Nu får ni av mig RABATT hos Homeroom. De har ett grymt stort sortiment av inredning från flera kända butiker under samma tak. Använd rabattkoden AUGUSTI20INREDNINGSVIS när ni kommer till kassan så får ni 20 % rabatt. 

Villkor:  Gäller Ej på REA, Jotex, Rowico, Torkelsons, Philips, Kök & Hushåll, Grillar & Utekök, Pool& Spa, Trädgårdsredskap, Träningsmaskiner. En gång per kund. Gäller 2020-08-25 till 2020-09-01.

RABATT PÅ MÖBLER

Ni hittar alla möbler ovan HÄR

Använd rabattkoden AUGUSTI20INREDNINGSVIS när ni kommer till kassan så får ni 20 % rabatt. 

RABATT PÅ  BELYSNING

All lyxig belysning ovan finns HÄR

Använd rabattkoden AUGUSTI20INREDNINGSVIS när ni kommer till kassan så får ni 20 % rabatt. 

RABATT MATTOR

Lyxiga ryamattor ovan finns HÄR och HÄR Rutig matta HÄR Zebra matta HÄR

RABATT MATGRUPPER

Varför inte hotta upp hemmet i höst med en ny lyxig matgrupp? Nu får ni dessutom rabatt om ni använder min kod AUGUSTI20INREDNINGSVIS när ni kommer till kassan hos Homeroom.

FÖRVARING/HALL

Ni hittar förvaring ovan HÄR

Använd rabattkoden AUGUSTI20INREDNINGSVIS när ni kommer till kassan så får ni 20 % rabatt.

Som ni ser kan man fynda rejält nu i höst bland inredning. Jag kommer även att släppa en helt ny sida, en bloggshop. Jag har alltid velat kombinera blogg med shop och nu har jag gjort verklighet av det. Jag hoppas alla ska gilla nya sidan där jag varvar utvald inredning med tips på inredning från bloggen.

Hoppas ni hittar nåt fint nu och glöm som sagt inte att använda rabattkoden AUGUSTI20INREDNINGSVIS när ni kommer till kassan hos Homeroom.

Stay safe & stay at home!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 258 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis