Jag fortsätter rabattveckan och idag med lyxiga möbelnyheter från Jotex med speciell rabatt till ER. I höst har det kommit SÅ många fina nyheter inom inredning att man blir helt jäkla kollrig. Jag blir lyrisk när jag ser för många snygga saker på en gång och jag vill absolut ha allt på en gång också haha. Eftersom jag nyss fyllt år ska jag absolut köpa mig en snygg sammetsmöbel som present till mig själv. Ibland måste man ge sig själv granna saker för att komma ihåg hur jäkla fab man är som klarat sig genom det som kallas livet.

LÄS MEr: HETASTE INREDNINGSTRENDER HÖST/VINTER 2021

möbelnyheter

(Innehåller annonslänkar)

Ni hittar den ursnygga divanen ovan HÄR

OK! Denna nya sammetsmöbel utnämner jag till ÅRETS snyggaste möbelnyhet so far. Den är så snygg att jag ramlar baklänges tre varv. Tänk att ligga och lyxa på den med tända ljus och en het hunk en blåsig Fredag, snacka om Fredagsmys alá lyx :)

Grymt snygga möbelnyheter ovan hittar ni som följer:

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR

Heta nyheter

Lyxig blå och gröna möbelnyheter ovan hittar ni ovan från vänster som följer:

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR

BONUS KÖPTIPS SITTPUFFAR MED 20 % RABATT

Ni hittar sittpuffar ovan HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR och HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni HÄR

LÄS MER: Fynda lyxiga soffbord i mässing och marmor billigt här

Jag höjer Jotex till skyarna detta året då de kommer med ÄNNU snyggare möbelnyheter än innan. De bara fortsätter att leverera ursnygga lyxiga sammetsmöbler till grymt bra priser. Jag önskar att jag hade haft en sån där stor flådig hall, då hade jag köpt den första beige divanen i sammet direkt. Jag hoppas att sammet aldrig går ut trend och att vi får se ännu mer spännande möbler i sammet inom snar framtid.

Utöver det vill jag tacka alla er fina människor som gratulerat mig på min födelsedag den 1a Oktober. Det värmde så i höstkylan att såpass många människor skänker en fin tanke till mig. Jag har gått igenom tuffa tider med min katt Brorsan på senare tid och känner mig helt utbränd. Då hjälper bara några stöttande fina ord om det så bara är från en främling i social media. Det är det fina med social media tycker jag, att man kan sprida så mycket kärlek och göra folk glada. Det är även därför jag fortsätter blogga för min blogg ska vara som en källa till glädje och jag vill ge människor inspiration i en grå vardag. Så många talar om alla nackdelar med social media om haters osv. Men saken är ju den att social media blir vad VI gör det till och vi har alla makten att ändra allt med bara några små små vänliga kärleksfulla…..ord.

Mer LOVE till folket :)

/Maria

Inredningsvis shop

Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Soffadirekt
4995 SEK
Soffadirekt
3495 SEK
Soffadirekt
10 195 SEK15 995 SEK
Newport
10 71613 395
3 289 SEK4 699 SEK
Homeroom
1 496,25 SEK-25%1 995 SEK
Homeroom
2 799 SEK
Nordic Nest
2.749 SEK3.865 SEK
Jotex
3 779,30 SEK5 399 SEK
Soffadirekt
79959495

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

10 Comments

  1. Hejsan hoppsan här finns det läckra möbler o ibland önskar man att man bodde större så man hade mer plats :) fin fint kram tjejen

  2. Snyggt! Men sammet är big no no här hemma då de suger åt sig ALLT och är svåra att hålla rent från damm och hundhår..

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.