(Innehåller annonslänkar)

Dags för matbord nyheter att älska! I skrivandets stund är jag sjuk, åkte på nån luftvägsgrej med feber. Man bkir ju fasen nojig det är Coronavirus då man blivit hjärntvättad av det äckliga virus. Men jag hoppas på det bästa, menar ni vill ju inte bli av med Sveriges bästa tipsare av inredning eller hur haha. Men hur många är trötta på vinter, kyla och sjukdomar nu?

LÄS MER: 10 STÖRSTA INREDNINGSTRENDER 2021

Idag tipsar jag om ursnygga lyxiga bord. Det har kommit in så himla många fina matbord nyheter i onlinebutikerna just nu. Ni får även några snygga matgrupper samtidigt med nedsatt pris. Kolla speciellt in Jotex nya lyxiga handmålade matbord, de är utöver det vanliga.

Matbord nyheter

lyxigt matbord ovan finns HÄR

Detta kan vara årets absolut snyggaste matbord nyhet! OCH skynda fynda för bordet har nedsatt pris just nu.

Bord ovan finns HÄR

Klassiskt vackert bord ovan finns HÄR

Nyheter som trendar

Runda matbord nyheter

Nya bord ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Kolla speciellt in Jotex runda bord 3 och 4 de är handmålade. Runda bord är perfekta i små hem med små matplatser. Eftersom de runda borden inte har flera bordsben så lurar de ögat att ytan runt omkring är större än den är. Klaffbord är en annan smart compact living lösning.

NYA Matgrupper

Matgrupp ovan finns HÄR

Ni hittar matgrupp ovan HÄR

Liten matgrupp perfekt för små hem och lilla matplatsen!

Matgrupp ovan finns HÄR

Fyrkantiga matbord

bord ovan hittar ni HÄR

Fyrkantiga och avlånga bord passar till större matplatser där man vill bjuda in massa matgäster.

Stolar att matcha med

Stolar ovan finns HÄR

Det är just nu rabatt på alla stolar jag tipsar om så skynda fynda.

Matbord för små hem

Matmöbler ovan hittar ni HÄR

Jag har tipsat många gånger om compact living lösningar för små hem. I små kök passar små runda bord eller klaffbord bäst. Även bord med iläggsskiva är bra. Flera bordsmodeller hos Ellos har lösa iläggsskivor.

Matbord ovan HÄR

3 snabba tips att välja rätt matbord

1 Mät alltid bredden på dina nuvarande stolar innan du köper ett nytt bord. Glöm inte bort att bordsbenen kan begränsa antalet stolar som får plats. Genom att titta på bilder på matbordet får du snabbt en uppskattning om avståndet.

2. Vilken längd du ska välja, om du är ute efter ett rektangulärt eller ovalt matbord, är väldigt individuellt. Här måste du först och främst ta hänsyn till din boyta och hur många stolar som ska få plats. De vanligaste längderna på ett matbord är 180, 200 eller 250 cm, men kan naturligtvis beställas i flera mått däremellan beroende på hur du bor.

3. Den optimala höjden för ett matbord bör idag vara någonstans mellan 72-75 centimeter. Anledningen till att vi säger idag är för att människan blir allt längre. För bara några årtionden sedan var standardmåttet för ett matbord endast 70 centimeter, vilket inte alls är aktuellt idag. Med denna höjd kan benen röra sig fritt, samtidigt som man enkelt kommer in och ut med stolen utan att stöta i bordet.

Hoppas att ni hittar dröm matbordet nu!

LOVE M

REA FYND Shop

Nordic Nest
4.030 SEK6.155 SEK
Nordic Nest
6.116 SEK7.195 SEK
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Soffadirekt
10 195 SEK15 995 SEK
Jotex
3 779,305 399
Jotex
3 849,305 499
Homeroom
4 799 SEK5 999 SEK-20%
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
24953295
Newport
5 24810 495 -50%
Newport
10 71613 395
Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.