2 bra hotell i Helsingborg-restips Skåne

(Innehåller annonslänkar)

Jag tog en mini vacation till härliga Helsingborg igen! Alltså jag är hellt KÄR i den mysiga lilla staden med den härliga lååånga stranden. Denna gången i Helsingborg övernattade jag i två mysiga hotell mitt i centrum. Jag tänkte därför tipsa alla som ska dra en sväng ner i sommar vart ni kan bo. Jag bodde först på ljuvliga hotell The Vault Hotel. Som är en riktig dröm för den romantiska sammetsälskaren. Spännande unik dekor med lyxig sammet mixat med storblom mönstrade tapeter. Nästa natt bodde jag på deras syster hotell inte långt från Vault. Närmare bestämt på V Hotel Helsingborg, ett urmysigt litet hotell med kul dekor.

LÄS MER: BÄSTA SOMMAR REA 2021 – över HALVA PRISET

Eftersom bilder säger mer än tusen ord kommer här några  bilder från båda två riktigt bra hotell i Helsingborg…Enjoy!

Bra hotell i Helsingborg

Är inte The Vault Hotel entré bara helt magnifik?

The vault hotel

För alla som älskar sammet och romantisk dekor är Hotel Vault rena rama dekordrömmen!

Sommar rea fynd

V HOTEL HELSINGBORG

En helt annan dekor stil har syster hoteller V hotel i Helsingborg. Denna dekor är mer lantlig och rustik, med några spännande oväntade detaljer.

Lite sammet i dekoren har även V hotell :)

Förvånad blev jag när jag öppnade dörren till mitt hotellrum och där var ett gigantiskt badkar mitt i rummet. Självklart tog jag mig ett långt härligt bad senare på kvällen :)

Charmiga gammaldags V hotel är ett mysigt hotell i hjärtat av Helsingborg med svartvit dekor i dova behagliga toner.

Som ni ser ovan är inte havet och den härliga stranden långt borta. Båda hotellen jag tipsar om ligger i centrum brevid Helsingborgs vackra milslånga strand. Jag tipsar er om att ta en promenad nere vid hamnen, där finns massor av mysiga restauranger och barer. Hotell Vault och V hotell har även båda grym frukost och mycket trevlig tillmötesgående personal. Så ska ni ner mot Skåne i sommar kan jag varmt rekommendera er att bo på dessa två hotell i toppklass.

Sedan är ju Helsingborg världens mysigaste stad med så många härliga smultronställen att besöka både i och utanför staden.

Skåne i mitt hjärta!

LOVE M

SOMMAR REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 233 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis