Inredningsvis fyller 2 år: och 5 saker vi har lärt oss

HURRA HURRA! Idag är det Inredningsvis födelsedag, närmare bestämt exakt 2 år och lite nostalgiska blir vi såklart! Här är t.ex. vårt allra första inlägg: Badrumsinredning i lila :)

Champagne Cupcakes 1

Under de senaste två åren har Maria och jag jobbat stenhårt för att kunna presentera för er den bästa heminredning- och livsstilsinspiration som går att finna online. Hittills har vi publicerat över 300 inlägg om dekor, mat, mode och resor, och vi har MYCKET mer planerat för vårt 3:e år online. Inredningsvis kommer detta år att ta ytterligare ett steg vidare och snart får ni veta hur :)

Vi har lärt oss väldigt mycket under vår första 2 år online med Inredningsvis och här delar vi med oss av 5 av de viktigaste sakerna:

2 years

1. Att bygga en framgångsrik blogg tar tid

Nej, vi ligger inte på stranden med paraplydrink och väntar på att miljonerna rullar in. Många tror att bli stor bloggare är enkelt. Fel. Detta är nog den främsta orsaken till att de flesta wannabe pro-bloggare slutar.

Att bygga en framgångsrik blogg, med kvalitativt innehåll och design som håller tar lång tid, och tålamod krävs.

Vi har lärt oss att det handlar om att erbjuda något av värde.

Här är tips i ett tidigare inlägg om hur man skaffar sig mer blogg trafik.

2. Man måste ha passion

All projekt är dömda att misslyckas utan passion. Maria har en passion för inredning, dekor och vackra omgivningar, och det är därför att hon har skrivit de flesta inlägg här på bloggen. Hon skriver om ämnen som hon själv skulle vilja läsa om, och publicerar bilder hon själv skulle vilja se.

Om du inte har en äkta passion för din blogg eller bloggämne, sluta nu. Hitta något du verkligen brinner för och sätt igång! :)

3. Teamwork är A och O

Som ni vet är Maria Inredningsvis ansikte utåt och hon har skrivit de flesta av våra inlägg. Du kan se ALLA Marias inlägg på hennes sida här. Det mesta av mitt arbete sker bakom kulisserna i form av programmering och tekniska lösningar, även om jag har publicerat ett antal recept och andra godbitar. Mina artiklar finns på min sida här. Hade vi inte kunnat arbeta tillsammans som ett team, hade inte Inredningsvis existerat!

4. Förbättra, förbättra, förbättra

Både Maria och jag ständigt letar efter sätt att förbättra Inredningsvis. Och med det sagt kan jag avslöja att vi arbetar på något stort just nu som vi planerar att släppa i de kommande månaderna – stay tuned!

5. Det är inte bara inredning som spelar roll

Gemenskapen och vänskapen är också oerhört viktiga för oss när det gäller bloggjobbandet, så vi vill passa på att tacka ER för att ni läser Inredningsvis varje dag! Vi läser var enda kommentar ni skriver och vi försöker alltid att svara på så många som möjligt. Så fortsätt skriv till oss! :)

Och nu vill vi få veta: Vad vill ni se mer av på Inredningsvis i år?

/Jon & Maria

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Stoffisen
  lördag, februari 1, 2014 at 17:12

  Ja må bloggen leva! Hipp hipp hurra!
  Ps; ni har i övrigt en fab blogg men det vet ni ju redan.

  Här kommer en födelsedagskram till Inredningsvis!

  Stoffe

 • Reply
  Lilli
  lördag, februari 1, 2014 at 18:28

  Congrats to you both!!! Keep it up your amazing job! And I share your tips, is something you learn with the time! Kisses and hugs! xo

 • Reply
  thechilicool
  söndag, februari 2, 2014 at 11:59

  Congratulations to your blog!
  Alessia
  THECHILICOOL
  FACEBOOK
  Kiss

 • Reply
  Liw
  söndag, februari 2, 2014 at 12:57

  grattis grattis :)

 • Reply
  Erin
  torsdag, februari 13, 2014 at 13:05

  Well I love this blog! Thankfully Maria found mine so I could be exposed to yours! I agree the amount of time it takes to get a following is positively maddening.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.