fbpx

Inredningsvis fyller 2 år: och 5 saker vi har lärt oss

HURRA HURRA! Idag är det Inredningsvis födelsedag, närmare bestämt exakt 2 år och lite nostalgiska blir vi såklart! Här är t.ex. vårt allra första inlägg: Badrumsinredning i lila :)

Champagne Cupcakes 1

Under de senaste två åren har Maria och jag jobbat stenhårt för att kunna presentera för er den bästa heminredning- och livsstilsinspiration som går att finna online. Hittills har vi publicerat över 300 inlägg om dekor, mat, mode och resor, och vi har MYCKET mer planerat för vårt 3:e år online. Inredningsvis kommer detta år att ta ytterligare ett steg vidare och snart får ni veta hur :)

Vi har lärt oss väldigt mycket under vår första 2 år online med Inredningsvis och här delar vi med oss av 5 av de viktigaste sakerna:

2 years

1. Att bygga en framgångsrik blogg tar tid

Nej, vi ligger inte på stranden med paraplydrink och väntar på att miljonerna rullar in. Många tror att bli stor bloggare är enkelt. Fel. Detta är nog den främsta orsaken till att de flesta wannabe pro-bloggare slutar.

Att bygga en framgångsrik blogg, med kvalitativt innehåll och design som håller tar lång tid, och tålamod krävs.

Vi har lärt oss att det handlar om att erbjuda något av värde.

Här är tips i ett tidigare inlägg om hur man skaffar sig mer blogg trafik.

2. Man måste ha passion

All projekt är dömda att misslyckas utan passion. Maria har en passion för inredning, dekor och vackra omgivningar, och det är därför att hon har skrivit de flesta inlägg här på bloggen. Hon skriver om ämnen som hon själv skulle vilja läsa om, och publicerar bilder hon själv skulle vilja se.

Om du inte har en äkta passion för din blogg eller bloggämne, sluta nu. Hitta något du verkligen brinner för och sätt igång! :)

3. Teamwork är A och O

Som ni vet är Maria Inredningsvis ansikte utåt och hon har skrivit de flesta av våra inlägg. Du kan se ALLA Marias inlägg på hennes sida här. Det mesta av mitt arbete sker bakom kulisserna i form av programmering och tekniska lösningar, även om jag har publicerat ett antal recept och andra godbitar. Mina artiklar finns på min sida här. Hade vi inte kunnat arbeta tillsammans som ett team, hade inte Inredningsvis existerat!

4. Förbättra, förbättra, förbättra

Både Maria och jag ständigt letar efter sätt att förbättra Inredningsvis. Och med det sagt kan jag avslöja att vi arbetar på något stort just nu som vi planerar att släppa i de kommande månaderna – stay tuned!

5. Det är inte bara inredning som spelar roll

Gemenskapen och vänskapen är också oerhört viktiga för oss när det gäller bloggjobbandet, så vi vill passa på att tacka ER för att ni läser Inredningsvis varje dag! Vi läser var enda kommentar ni skriver och vi försöker alltid att svara på så många som möjligt. Så fortsätt skriv till oss! :)

Och nu vill vi få veta: Vad vill ni se mer av på Inredningsvis i år?

/Jon & Maria

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis