fbpx

16 billiga köksredskap med fräcka färger

Det går Äntligen mot vååårrr och med det kommer också alla färgerna tillbaka. SOM man har längtat efter fåglars kvitter, SOL och alla vackra färger i naturen. Även i köket blir man gladare av färg och det finns massor av roliga bakredskap nuförtiden. Bara att äga en rosa slickepott gör bakningen (och degslickandet) roligare med ens.

Här har jag nu samlat mina pastellfärgade OCH billiga köksredskap favoriter, för ett bak som garanterat rockar!

Köksredskap

billiga köksredskapköksredskap

1. Glasburkar från Balders Hage  2. UR läcker mintgrön köksvåg från Hannakaffepanna  3. Mandelkvarn och pastelliga degspadar clasohlson.com  4. Durkslag, grön kanna och retro förvaringsburkar från Balders hage  5. Bakbunkar från Ica Hemma  6. Ursnyggt förkläde och ugnsvante från härliga bakdrottningen Leilas märke finns hos Ellos.se  7. OCH läcker grön kakstämpel från clasohlson

bakredskap billigt

#LOVELEILA :)

Köksredskap

Där har ni mina ultimata köksredskap favos just nu och jag hoppas de rivstartar inspirationen till att baka till nåt riktigt smarrigt i veckan:)

Mer färg åt köket!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis