16 billiga köksredskap med fräcka färger

16 billiga köksredskap med fräcka färger

Det går Äntligen mot vååårrr och med det kommer också alla färgerna tillbaka. SOM man har längtat efter fåglars kvitter, SOL och alla vackra färger i naturen. Även i köket blir man gladare av färg och det finns massor av roliga bakredskap nuförtiden. Bara att äga en rosa slickepott gör bakningen (och degslickandet) roligare med ens.

Här har jag nu samlat mina pastellfärgade OCH billiga köksredskap favoriter, för ett bak som garanterat rockar!

Köksredskap

billiga köksredskapköksredskap

1. Glasburkar från Balders Hage  2. UR läcker mintgrön köksvåg från Hannakaffepanna  3. Mandelkvarn och pastelliga degspadar clasohlson.com  4. Durkslag, grön kanna och retro förvaringsburkar från Balders hage  5. Bakbunkar från Ica Hemma  6. Ursnyggt förkläde och ugnsvante från härliga bakdrottningen Leilas märke finns hos Ellos.se  7. OCH läcker grön kakstämpel från clasohlson

bakredskap billigt

#LOVELEILA :)

Köksredskap

Där har ni mina ultimata köksredskap favos just nu och jag hoppas de rivstartar inspirationen till att baka till nåt riktigt smarrigt i veckan:)

Mer färg åt köket!

LOVE M

  1. Åh så fina saker!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Annonsering

Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024