Det går Äntligen mot vååårrr och med det kommer också alla färgerna tillbaka. SOM man har längtat efter fåglars kvitter, SOL och alla vackra färger i naturen. Även i köket blir man gladare av färg och det finns massor av roliga bakredskap nuförtiden. Bara att äga en rosa slickepott gör bakningen (och degslickandet) roligare med ens.

Här har jag nu samlat mina pastellfärgade OCH billiga köksredskap favoriter, för ett bak som garanterat rockar!

Köksredskap

billiga köksredskapköksredskap

1. Glasburkar från Balders Hage  2. UR läcker mintgrön köksvåg från Hannakaffepanna  3. Mandelkvarn och pastelliga degspadar clasohlson.com  4. Durkslag, grön kanna och retro förvaringsburkar från Balders hage  5. Bakbunkar från Ica Hemma  6. Ursnyggt förkläde och ugnsvante från härliga bakdrottningen Leilas märke finns hos Ellos.se  7. OCH läcker grön kakstämpel från clasohlson

bakredskap billigt

#LOVELEILA :)

Köksredskap

Där har ni mina ultimata köksredskap favos just nu och jag hoppas de rivstartar inspirationen till att baka till nåt riktigt smarrigt i veckan:)

Mer färg åt köket!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

1 Comment

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.