fbpx

15 jul kuddfodral för en mysig jul soffa

Att pynta soffan med jul kuddfodral blir allt mer poppis! Det kommer även hela tiden nya snygga prydnadskuddar med julmotiv. Ofta krävs lite för att få julstämning i hemmet. Man behöver inte ha tusen tomtegubbar eller kitchiga julsaker. Nej att pynta med jul kuddfodral är så mycket mer stilrent och snyggt på jul. Oavsett om det är i vardagsrummet eller i sovrummet, ger kuddfodral med julmotiv ge en helt annan julig atmosfär till inredningen. Dessa julkuddar ger genast en mysig känsla vart de än placeras hemma. Ha några juliga kuddfodral i soffan med vackra julmönster. Eller varför inte lyxa till sängen med några classy julkuddar och kuddfodral med fejkpäls.

LÄS MER: BLACK WEEK REA – 70 % RABATT PÅ INREDNING

Här får ni nu 10 vackra jul kuddfodral som genast ger rummet den där äkta mysiga Walt Disney julkänslan!

kuddfodral med jul mönster

Ni hittar kuddar ovan HÄR HÄR HÄR och HÄR

Att välja mönster på sina jul prydnadskuddar handlar om en röd tråd i julinredningen. Kör man på tex. en klassisk avskalad jul hemma. Ja då passar stilrena enfärgade julkuddar med inte så många tomtemönster. Haf man mycket rött, då kan kuddar i grått eller vitt bli en fin kontrast. Jag tipsar även om att slänga in några fejk pälskuddar och fejk pälsar slängda över soffan och sängen. Detta ger en sån där lyxig julkänsla man ofta bara ser på Instagram.

Här är några populära kuddfodral med julmönster som garanterat kommer ge mer julmys i soffan:)

Black Friday fynd

Kudde ovan hittar ni HÄR

Snöflingor mönster

 

Ren kuddar ovan hittar ni HÄR och HÄR

Renar mönster

Julkiddar med ren mönster har varit riktigt populära de senaste åren! De ger en mysig känska i soffan direk och mixa gärna med några fejk pälskuddar i frått eller brunt.

Shoppa julsaker

Stilrena julkuddar ovan finns HÄR

Stilrena designmönster

Julen behöver inte vara tomtegubbar och kitsch bling! Nej den kan även vara lyxigt stilren med trendiga design jul prydnadskuddar som ovan. Matcha gärna mönstrade design julkuddar med enfärgade, för en perfekt harmoni i soffan.

 

Kudde ovan finns HÄR

Klassiska julmönster

Kuddar ovan finns HÄR

Den klassiska Julen är nog den mest populära och älskade i Sverige! Den doftar juliga köttbullar och jansonns Frestelse :) Här ovan ser ni några jul kuddfodral med Svenska klassiska julmotiv.

Jag hoppas att ni hittat era dröm jul prydnadskuddar i detta inlägget. Sänd gärna bild när ni pyntat soffan med kuddar. Ofta är det det lilla som gör den stora skillnaden i inredningen. Och att byta kuddfodral ger en mirakulös förändring i hemmets alla rum. Bara tetsta att lägga en julkudde i favo fåtöljen och julkänslan kommer direkt.

LOVE M

Julklappstips shop

miinto.se
8.2359.150
miinto.se
2.955,654.341,59
miinto.se
8.416,72
Newport
8481 695
Newport
2 099
Nordic Nest
2 7924 145
Nordic Nest
1 1861 799
Nordic Nest
9001 289

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis