Katterna regerar världen! I alla fall den virtuella världen då Youtube och Instagram katter har oslagbara views. Ja Justin Bieber kan slänga sig i väggen, då han inte har tillräckligt med hår (nånstans) och humor för att bli Insta king star. Nej nej det krävs en kombo av MYCKET hår, jävligt crazy humor och en gullighetsfaktor som smälter Antarktis tio gånger om.

Vassegooo här är några av mina favoriter just nu när det kommer till härliga Instagram katter!

Instagram katter

instagram katter

SÅKLART rivstartar jag mjauuuu med mina två egna insta katter Brorsan och Pärlan! Jag menar kolla Brorsan pose där hur jäkla relax cool cat får man bli :)

katter långhåriga

Gymma mindre, sov mer!

Min andra personliga insta katt favorit just nu är denna urgulliga skogskatt. Brorsan får lätt konkurrens av denne lille misses sköna liggställningar. Ni hittar mer om denna insta katt på kontot @rolfsdotterdesign

roliga instagram katter

katter

Crazy cats ! min katt Brorsan är den första galna gossen :)

funny cats

Ingen vet att katterna själva ligger bakom succen och jobbar hårt för sina feta miljon views på Insta och Youtube:)

instagram funny cats

Instagram katter

Jag är övertygad om att katter är så poppis i social media för de har inga fula fejkade putläppar, tillgjorda instaposeer och skiter totalt i photo of the day. Nej de är roliga på ett NATURLIGT vis och det säger ju något om vad vi alla längtar efter bakom alla ytliga masker.

Original crazy cat lady önskar er en hårig fortsatt Söndag!

LOVE M

 

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.