10 trendiga taklampor som är populära på Instagram

(Innehåller Jotex Ellos & Homeroom annonslänkar)

Trendiga taklampor regerar på Instagram! Ingen inredningspryl är så lysande het som en stor trendig statement taklampa i rummet. Förr var taklamporna bara något som upplyste rummet, idag är taklampan rummets stora smycke. Instagram hemmen är de stora trendsetters och det är de hemmen som styr dagens taklampetrend. Det är även därför jag startat den kategorin som är mest poppis hos mig just nu Veckans vackraste Instagramhem. För att ni ska få en bild av personerna som ligger bakom de trendigaste hemmen på Instagram just nu.

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar i sammet för ett hem med WOW-känsla

Här får ni 10 trendiga taklampor på Instagram samt foton från några riktiga IG hem trendsetters.

trendiga taklampor

Foto: @homebyskyman

Vackra taklampor ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR

Om vi bara ska stava ett lampmärke som är hett på Instagram just nu så är det….By Rydéns. Deras lampor har blivit ett sådant gigantiskt stort statement i det Svenska trendiga rummet, att de nog inte ens förstår det själva.

Foto: @interiorbysabina

LÄS MER: Veckans vackraste Instagram hem – @interiorbyjackie_

Trendiga taklampor ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR  4. HÄR 5. HÄR

ÄNNU fler ursnygga trendiga taklampor hittar ni HÄR

Foto: @homebyskyman

LÄS MER: Fynda lyxiga bord i mässing och marmor här billigt

Visst är Instagram hemmen magiskt vackra ovan? Jag tror att Instagram hem är störst just nu är därför att vanliga folk vill bli inspirerade av vanliga folk. Vi är trötta på alla hypade kändishem med massa svindyr inredning ingen normal Svensson har råd med. Vi vill inspireras av vanliga hem och se att man kan få det trendigt och fint med billigare inredning. Faktum är att jag tycker de ”vanliga” tjejerna på Instagram inreder sina hem fasen så mycket finare än flådiga inredare på TV. Eftersom jag med denna bloggen starkt förespråkar lyxigt till budgetpris, så passar Instagram hem Inredningsvis som hand i handske.

Jag hoppas att ni blev sugna på att lysa upp därhemma nu i höst med de ursnygga trendiga taklamporna ovan. Kom ihåg att vill ni göra ett rejält statement i inredningen, då är det en rejält snygg taklampa ni ska satsa på först av allt.

Vad tycker ni om Instagram hem? någon favorit kanske?

Belys och mys!

LOVE M

INREDNINGSVIS BUDGETLYX KÖPTIPS

 

 

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.