(Innehåller annonslänkar)

Trendiga taklampor regerar på Instagram! Ingen inredningspryl är så lysande het som en stor trendig statement taklampa i rummet. Förr var taklamporna bara något som upplyste rummet, idag är taklampan rummets stora smycke. Instagram hemmen är de stora trendsetters och det är de hemmen som styr dagens taklampetrend. Det är även därför jag startat den kategorin som är mest poppis hos mig just nu Veckans vackraste Instagramhem. För att ni ska få en bild av personerna som ligger bakom de trendigaste hemmen på Instagram just nu.

LÄS MER: BELYSNING NYHETER HÖST/VINTER 2021 – NYA LAMPOR

Här får ni 10 trendiga taklampor på Instagram samt foton från några riktiga IG hem trendsetters.

trendiga taklampor

Foto: @homebyskyman

Vackra taklampor ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR

Om vi bara ska stava ett lampmärke som är hett på Instagram just nu så är det….By Rydéns. Deras lampor har blivit ett sådant gigantiskt stort statement i det Svenska trendiga rummet, att de nog inte ens förstår det själva.

Trendiga taklampor ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR  4. HÄR 5. HÄR

Foto: @homebyskyman

LÄS MER: Fynda lyxiga bord i mässing och marmor här billigt

Visst är Instagram hemmen magiskt vackra ovan? Jag tror att Instagram hem är störst just nu är därför att vanliga folk vill bli inspirerade av vanliga folk. Vi är trötta på alla hypade kändishem med massa svindyr inredning ingen normal Svensson har råd med. Vi vill inspireras av vanliga hem och se att man kan få det trendigt och fint med billigare inredning. Faktum är att jag tycker de ”vanliga” tjejerna på Instagram inreder sina hem fasen så mycket finare än flådiga inredare på TV. Eftersom jag med denna bloggen starkt förespråkar lyxigt till budgetpris, så passar Instagram hem Inredningsvis som hand i handske.

Jag hoppas att ni blev sugna på att lysa upp därhemma nu i höst med de ursnygga trendiga taklamporna ovan. Kom ihåg att vill ni göra ett rejält statement i inredningen, då är det en rejält snygg taklampa ni ska satsa på först av allt.

Vad tycker ni om Instagram hem? någon favorit kanske?

Belys och mys!

LOVE M

Inredningsvis shop

Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Soffadirekt
4995 SEK
Soffadirekt
10 195 SEK15 995 SEK
Nordic Nest
2.749 SEK3.865 SEK
Soffadirekt
79959495
Jotex
999,50 SEK1 999 SEK
Nordic Nest
9 58913 699
Ellos
2 499 SEK
Jotex
5 999
Soffadirekt
24953295
Soffadirekt
44955995

 

 

 

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.