10 största hemma trender på Pinterest 2020

(Innehåller annonsänkar)

Eller jag kan säga trender på Pinterest 2020 som INTE är hemma istället. För i den moderna multitask tiden av fria freelancers och bortskämda influencers (som mig:) flyter hemmet ihop med jobbet. Att gå till ett vanligt standard kontor och sitta i kaninburen 9 till 5 är inte rätt 2020. Nej nej nu tar vi viktiga  business calls mellan blöj bajsbyte och workout sessions i vardagsrummet. Home is where there heart is hette det ju men nu lutar det mer åt home is where the phone is. Det vill säga jobbet, fritid och hemmet flyter samman i en enda stor kreativ kladdkaka. Låter det messy för alla med ”riktiga jobb” därute? Well välkommen till framtiden för detta är det nya sättet att leva på och det är bara att hänga med på dessa härliga Pinterest trender 2020!

LÄS MER: 6 HETA INREDNINGSTRENDER HÖST/VINTER 2021

PS Jag tror hemma kaffemaskinen är välkommen hos många egna företagare working from home :)

Trender på Pinterest 2020

Gröna trendiga rum

Nurture yourself at home with nature in your very own secret garden. (Garden room, +104%)

Shopping favoriter

Odla mikrogrönt

Grow your own herbs and salad fixings, all year round, all right in your kitchen. (Microgreens growing indoor, +223%)

2020 stavas grönt! Då både färgtrendmässigt men även när det kommer till att odla. Vi längtar tillbaka till vårt grundjag och söker stress terapi hos gröna sköna Moder jord.

Bästa WFH outfits (WFH betyder work from home)

Give the pajamas a rest. Even if you dial into every meeting, you’ll feel like a boss if you dress like one. (Work from home outfit, +82%)

Ok bara för man jobbar hemifrån behöver man inte SE UT som man jobbar hemifrån. Menar hur på är det ta ett ev vinnande business skype möte i infisna långkalsonger? När det krävs mer för succé på hemmaplan och ni hittar grymma WFH outfits på Pinterest HÄR

Hemma kaffemaskin

Clear out some space on your counter for your very own high-end altar to caffeine. (Home coffee stations, +751%)

Men är detta alla kaffenarkomaner working from homes DREAM or what?

Hemmabrygd öl

All you need is the right beer gear and you’re ready to start crafting your own cold ones. (Brewing equipment, +411%) 

Från kaffemaskin hemma till att brygga eget öl hemma. Beer homebrewing är HUGE på hemmatrender listan just nu i USA. Varför inte ta en hemmabrygd bärs och fira business segern i hemma bubbelpoolen :)

Ljudrum

 Listen up: The ultimate surround-sound listening experience is calling your name. (Audio room +803%)

Ljud är stort 2020! Då framför allt att inreda stilrent med snygga högtalare som smälter naturligt in i hemma miljön.

Hemmafontän

Soothe yourself with the gentle burblings of your own indoor pond, fountain or waterfall. (Indoor water fountains, +917%)

Enligt Feng Shui är porlande vatten lugnande. Så varför inte addera en hemmafontän och söka kraft mellan brännande business calls i vardagsrumssoffan. Det handlar om balansen!

Hemmabio för Fredagsmys

 Popcorn? Check. Drinks? Check. Multi-tiered recliner bleacher seating for ten? Check! (Home theater design, +368%)

Hemmabio har vart stort ett tag men blir ännu större 2020 och då speciellt större skärmformat :)

Granny pods

Keep your extended family members close…like right-in-the-backyard close. (Granny pods backyard cottage, +159%)

För alla som vill ha de äldre familjemedlemmarna nära men inte FÖR nära i hemmet är Granny pod grejen. Ett fint litet utehus byggt som gäststuga för familjemedlemmar.

Hemmagjord barnmat

Blend up something toothsome and nutritious for that bouncing baby—no teeth required. (Homemade baby foods, +379%)

Hemmagjord barnmat kommer stort! och tom jag som avskyr barnmat kan tänka mig ta en stor slick från de goa hemgjorda grejerna på Pinterest.


Själv har jag Espressohouse Avenyn här i GBG som andra hem. Jag har faktiskt gjort några av mina bästa business deals där sippande på chai latten samtidigt. Vi lever i en tid där vi vill ha full frihet samtidigt som vi måste jobba och då passar denna multitask trend perfekt. Gymmet hamnar hemma, jobbet på caféet och semestern Va finns den?

Samtidigt försöker vi alla finna oss själva och den rätta balansen. Det söndertjatade uttrycket ”leva här och nu” får ge vika för allt på samma plats här och nu. Vi flätar fint samman allt det som känns viktigt i livet och det är nödvändigtvis ingen dålig utveckling. Det är bra att vi i den nya tiden inte tvingas gå till tradiga jobb som förr och vantrivas 2 tredjedelar av livet.

Veckans RIS!

Dock har många med vanliga jobb fortfarande svårt (efter hundra år) att fatta vilket stort jobb vi influencers gör. Hur många gånger har jag fått höra jaja du har ju ”inget riktigt jobb” DET gör mig fly förbannad för är det NÅT jag gör så är det jobbar. Även om vi har massa fler fördelar som influencers så är det väl inte nån annan som ska gnälla på det. Ni är inte ens insatta i vad influencers gör, så skaffa kunskap innan ni hoppar på folk om deras jobb. Skaffa er själva ett kreativt jobb och bryt er loss från de tradiga traditionella förlegade slavkedjorna ni bär på. Då slipper ni vara avundsjuka på oss andra som redan gjort det för länge sen.

Fram för full frihet!

LOVE M

Handla hållbar inredning

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 447 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis