fbpx

10 resefotograf proffs på Instagram ni måste följa

Att vara resefotograf måste vara ett av världens coolaste yrken! Jag menar tänk att istället för att sitta på arslet hela dan och blänga i en dumburk, få resa jorden runt och fota undersköna platser. Jag tror inte människan är gjort för det teknologiska samhälle vi byggt upp med det monotona jobb vi gör framför datorn. Jag tror vi är gjorda från början för att resa, se nya platser och utvecklas som individer. Det är förmodligen därför så många är deprimerade och utbrända, därför att själen längtar desperat ut och efter något annat mer kreativt.

Från min livsanalys till mina resefotograf tips för här har jag samlat ihop några riktiga guldkorn. Ska ni bara följa 10 resefotografer på Instagram, ja då är det def. dessa…..enjoy!

OBS: Klicka på Instagramnamnen så kommer ni till deras sidor.

Resefotograf tips

@expertvagabond

@kirstenalana

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

@danielkordan

@travisburkephotography

@chelseakauai

@chrisburkard

@laurenebath

Detta är min Insta resefavorit då hon inte bara fotar fin natur, utan faktiskt hjälper vilda djur på riktigt. Dessa små oskyldiga orangutangungar tex. har räddats från en brutal död och tas nu omhand av människor som brinner för att rädda denna trasiga fucked up planet.

Det vidrigaste jag läst på länge är ape trafficking, dvs rika män köper och utnyttjar apor sexuellt. De klär även ut aporna i kvinnokläder och makeup. Jag spydde nästan när jag läste det, jag menar hur jävla ÄCKLIGA och vidriga får vissa män bli utan att de sätts i tvångströja och spärras in för evigt? Att sådana män får gå fria och leva ett normalt liv, som våldtar och dödar vilda vackra djur. Tur att det finns så fina människor som Lauren som räddar vår planet från ondskan på två ben kallade….. män med pengar.

@lebackpacker

@tiffpenguin

@theblondeabroad

Denna blonda brutta är även resebloggare och har ett skönt varierande Instakonto. Jag önskar jag hade rest så mycket som hon har men jag har inte alls rest mycket pga att jag vart långvarigt kroniskt sjuk. Hoppas jag kan ta igen det dessa kommande år och att jag får in mer pengar genom bloggen för att resa. Visst man kan ta snabba lån som smslån för att göra nån resa ibland. Men jag tror mer på att spara pengar så man inte sitter i skulder när man väl är hemma i vardagen igen.

Är inte dessa foton bara så magiska att man nästan tappar andan? Jag känner att jag rest way för lite när jag ser alla dessa vackra platser som finns på vår jord. Det som gör mig även så ledsen är hur människan förgiftar, dödar vackra vilda djur och skräpar ner vår perfekta moder jord. Vi MÅSTE börja bli mer medvetna i vardagen och leva mer eco, annars kommer vi förgöra den undersköna planet kallad Jorden som vi fått att bevara.

Om jag inte va bloggare inom inredning så hade resefotograf absolut stått högt på drömjobblistan. Det enda negativa är väl att det verkar finna jäkligt många superproffs därute, hög konkurrens med andra ord :)

Vilket är ert ultimata drömyrke? OM ni fick välja helt fritt.

Drömma bör man annars dör man!

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOPP

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis