Dags för tips på nya lampor det nya året! Det är så kul att förnya och förändra hemma med ny belysning. Jag brukar säga att lampor är som skor, de gör hela skillnaden och man kan aldrig få för många. Visste ni att lampor på rätt ställen, även kan förstora små hem? Har ni ett litet hem så testa placera belysning i mörka hörn. Och ha även lampor som lyser uppåt, sk uplights. Detta gör att taket ser högre ut än det är. Sedan tipsar jag om att belysa textilier som gardiner och tavlor. Detta ger rummet en lyxig känsla direkt!

Här får ni nu 10 nya lampor som rockar hemmet hårt. Det är dessutom 20 % rabatt på alla dessa ursnygga lampor……Enjoy!

10 nya lampor

Ni hittar ursnygg ny taklampa ovan HÄR

Lampa ovan finns HÄR

Ni hittar lampa ovan HÄR

Ni hittar lampa ovan HÄR

Ni hittar lampa ovan HÄR

Ni hittar lampa ovan HÄR

Ni hittar lampa ovan HÄR

Ni hittar lampa ovan HÄR

Ni hittar lampa ovan HÄR

Jag vill passa på att säga att Ullaredblogg.se gör nu en intervju med mig på deras Instagram @ullaredbloggen Gå gärna in och kolla deras fina sida fylld med massor av tips och inspiration från Sveriges största köpmecka Ullared/Gekås.

Stay Safe!

/Maria

 

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.