fbpx

10 mörkläggande gardiner för snygga fönster solskydd

Letar ni mörkläggande gardiner som är snygga också? Sluta leta för här visar jag er de snyggaste lösningarna i fönster solskydd kategorin som ni kan hitta online. När det efterlängtade vårljuset helt plötsligt spränger in över rummen på hemmaplan är det lätt att bli bländad. Inget ljus är starkare än vårljuset, då solen står så högt just denna ljusaste period av året. Visst är vi glada över ljuset å ena sidan, men när man ska sova eller se på TV inomhus kan det bli alldeles för mycket ljus. Det är då mörkläggande gardiner och andra solskydd till fönster är den bästa lösningen. Förr var ofta fönster solskydd fult och klumpigt, men nutida moderna lösningar är raka motsatsen.

LÄS MER: BÄSTA SOMMAR REA 2021 – över HALVA PRISET

Här får ni 10 mörkläggande gardiner mörkläggande rullgardiner och lite annat solskydd, för ett hem i perfekt ljusbalans.

mörkläggande gardiner

(Innehåller Ellos Jotex Reforma Soffadirekt annonslänkar)

 

mörkläggande gardiner som ovan hittar ni HÄR

Mörkläggande gardiner ovan finns HÄR

Mörkläggande gardiner!

De finns i massor av olika färger och även i vitt, vilket man inte kan tro mörklägger men de nya solskydd gardinerna gör det lätt. Det jag kan tipsa om är att sätta upp två gardinskenor i taket med ett lagom mellanrum mellan bakre och främre skena. Sedan hänger ni de mörkläggande gardinerna längst bak och vanliga gardinlängder längst fram.

Jag såg denna gardinlösning på ett fancy hotell i Stockholm och har nu hängt gardinerna så i mitt sovrum. Det är både snyggt, smart och classy ….lite som mig själv haha :)

Sommar rea fynd

 

NI HITTAR HISSGARDINERNA I SAMMET OVAN HÄR OCH HÄR

För alla som älskar sammet är dessa sammetshissgardiner en våt dekordröm. Den kommer dessutom i massor av olika läckra färger och är perfekt för ett lyxigt skuggat rum.

Mörkläggande rullgardiner ovan hittar ni HÄR

Mörkläggande rullgardiner!

Är den bästa metoden för god sömn och ett mörkt sovrum i min bok. Därför att rullgardiner sluter helt tätt runt fönstret som inte vanliga gardiner helt gör. Ha gärna vanliga gardinlängder som ni drar för framför rullgardinen om ni är extra ljusskygga om sommaren.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Snygga persienner finns HÄR

Träpersienner och Aluminiumpersienner!

Persienner har ofta dåligt rykte och kopplas till sånna trista saker i hyresrätter. Men det finns mycket finare mer classy persienner numer i butik. En träpersienn placerad i rätt rum skyddar mot solen lagom och ger ett varm sken åt resten av inredningen.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Foto: ELLE

LÄS MER: 4 heta uteplats stilar 2020 värda att kopiera

Själv är jag en riktig vampyr när det kommer till att vilja ha det mörkt i sovrummet. Jag har först mörkläggande rullgardin, sedan mörkläggande gardiner bakom de vanliga gardinerna OCH lägg där till en svart sovmask haha Jag äär inte prinsessan på ärten angående bra madrass, jag är drottningen av kolmörk fönster mörkläggning.

Hoppas att ni gillat min fönster solskydd special och att ni nu kan gå en sval lagom ljus vår/sommar till mötes på hemmaplan.

Mörklägga bör man annars dör man…sa vampyren Maria:)

sommar REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis