10 mest populära (och uttjatade) inredningsprylar på Instagram

(Innehåller Ellos Soffadirekt Jotex annonslänkar)

Vissa inredningsprylar går fasen inte att missa om man har två ögon! Speciellt inte om man florerar runt bland all Instagram inredning just nu. Ungefär 10000000 konton med inredning på Instagram kör nämligen exakt samma inredningsprylar. Jag har aldrig riktigt förstått vitsen med att kopiera varandras hem, då jag gillar mer personliga hem. Men som en Instagram vän vist sa att det kan även handla om att vi är flockdjur och det handlar helt enkelt även om acceptans från andra.

LÄS MER: BÄSTA SOMMAR REA 2021 – över HALVA PRISET

Hursomhelst här är nu de 10 mest populära och uttjatade inredningsprylarna på Instagram just nu. VARNING för brutala åsikter:)

Inredningsprylar

 

1 Den rosa puffen!

Ni hittar den rosa puffen ovan HÄR

Sveriges numer mest älskade möbel puffen och då speciellt i rosa outfit.

Personlig åsikt: Jag ÄLSKADE rosa puffar innan masshysteri kopieringen av pink puffs på Instagram. Jag har tom en som soffbord hemma med bricka på. MEN jag är nu så äckligt trött på samma rosa puffar att jag slänger ut min inom snar framtid. Nej fram för puffar i alla färger utom rosa, den är uttjatad nu.

INTE EN GÅNG TILL jag vill se den jäkla tavlan!

2. Kate Moss tavlan med käftfingret!

Inget Instagram hem och inredningskonto utan denna tavlan, jo utom mitt då!

Personligt: Ser jag denna tavlan EN jäkla gång till spyr jag mer än efter en helkväll på Gin & Tonic. Inte heller nog att de på Instagram ska ha den i ETT rum, nä nä de har den fasen i tre rum. Tavlan är ju inte ens snygg så jag fattar inte grejen med den? Näeeee det finns 100000 tavlor med fasen så mycket snyggare motiv, än en avdankad modell sniffande på sitt finger. Kate Moss tavlan ger jag en gång för alla fuckoff fingret och vill aldrig se igen!

Sommar rea fynd

Flos lampan ovan hittar ni att köpa HÄR

3. Svindyra Flos lampan

Sveriges genom tiderna mest populära taklampa utnämner jag Flos till. Av alla inredningsprylar på Instagram är Floslampan i särklass vinnaren av kronan.

Personligt: Om jag hade sett samma taklampa hänga i 10000 hem hade jag då köpt den till mitt eget hem? Svar NEJ   Det säger allt :)

Den rutiga mattan ovan hittar ni HÄR

4. Den rutiga mattan

Denna mattan går till historien som den mest kopierade av både privatpersoner och av företag. Sedan Pernilla Wahlgren slängde in den i sitt hem kan jag tänka den är ÄNNU mer poppis.

Personligt: Riktigt ful matta och jag hade aldrig valt den till mitt golv inte ens om jag fick den gratis.

5. Bubbelvasen

Vi har nu sett bubbelvasen några varv för mycket med tulpaner och julblomster i.

Personligt: Denna har jag aldrig fattat grejen med, den är ju inte snygg och ser klumpig ut. Näeee bubbelvasen känns nu efter 10000 Instagram pics ungefär lika daterad som Donald Trumps kvinnosyn.

snygg drinkvagnar finns HÄR

6. Drinkvagn i mässing

ALDRIG! hade man kunnat tro att en möbel som ansågs så passé och kärringvarning för några år sedan, skulle bli IT möbeln 2018.

Personligt: Well! eftersom jag själv inköpt en rund mässings drinkvagn på loppis så ger jag tummen upp till denna möbel. Inte bara för den är snygg utan även för den är jääääkligt praktisk för små boenden då den går att rulla runt.

Kuddar ovan hittar ni billigt HÄR

7. ALLA de rosa kuddarna

INGEN soffa på Instagram utan de rosa kuddarna, det är grejen 2018. Instagram borde döpas om till ROSAgram så mycket rosa vi ser numer.

Personligt: Min favofärg är ju rosa så jag kan inte protestera mot färgvalet eller mer färg allmänt. Kan dock säga att brudar kör inte BARA rosa kuddar i soffan, det ser ut som karamellfabriken gone overload. Mixa ist några rosa med ljusgrå eller beige för en mer balanserad färgskala.

Stolar ovan hittar ni HÄR och HÄR

8. Sammetsstolarna

Sammet gick från ett mossigt historiskt tyg till det hetaste materialet i modern tid, en klockren revansch.

Personligt: Än så länge har jag inget ont att säga om sammetstolar förutom att de inte passar husdjursägare, då de är som kardborre till hår.

9. Chunky pläden

Ingen Instagram säng utan en bullig chunky pläd slängd nonchalant över sängkangten.

Personligt: Kom igeeeeen det finns 10000 snyggare plädar därute, som inte ser ut som något mormor stickat på fyllan.

Bordet ovan hittar ni billigt HÄR

10.  Det runda svarta brickbordet

Det äckligt uttjatade vita marmor soffbordet har fått konkurrens av det svarta brickbordet.

Personligt: Nej busskuren en blötsnöig Januari vardag är mer upphetsande än detta trista bord.


LÄS MER: 5 nya trendiga och jäkligt FULA sovrum

Japp! Jag kommer säkert att bli hatad av flera inredningsfreak från Instagram nu men sorry girls its the brutal truth. Dessa inredningsprylar känner jag att jag sett klart på för ett tag. Det är en lika fin linje mellan att kopiera och inspirera varandra som det är mellan kärlek och hat. Varför inte testa köra nått nytt och personligt i inredningen nu istället? Jag menar det är ju ändå ett nytt år med nya visioner.

jag kan inte låta bli att dra likheter till skolan, dvs det där om att bli accepterad och omtyckt av andra. Är det så att Instagram inrednings cool girls är som skolvärldens cool girls? Det vill säga de som har DET DÄR som alla andra villa ha statusen, följarna osv. Har en Instagram cool girl tre rosa puffar i sitt hem, nog fasen ser man samma rosa puffar på 20 andra Instagramkonton nästa vecka. Handlar allt detta om så mycket mer än inredning, handlar det om förvirrad identitet som speglar sig genom inredningen? Det är mycket intressant det där med mänsklig psykologi och hur vi fungerar som flockdjur. I modern mediatid visar sig stenålderns flockdjurs status genom att ha samma Kate Moss-tavla i tre rum hemma.

Vad tycker ni om att kopiera eller inspirera varandra inom inredning? OCH vilken inredningspryl är ni jäkligt trött på?:)

Våga vara unik och ingen annan lik!

LOVE M

sommar REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

20 kommentarer

Lisen måndag, mars 12, 2018 - 22:11

hahhhah det va tamejfasen det roligaste jag läst på länge :) Du är riktigt kul och rak tjejen Kram Lisen

Svara
Netti Starby måndag, mars 12, 2018 - 22:22

Haha jag älskar rosa och kommer aldrig att tröttna på det. Kul inlägg :-D Kramis

Svara
Lauren tisdag, mars 13, 2018 - 02:28 Svara
Biggeros tisdag, mars 13, 2018 - 08:18

Jag gillar ju uppriktighet!! Jag är definitivt ingen som kopierar eller följare. Jag går alltid min egna väg. Dessa ting har jag inte i mitt hem. Vasen och marmorbordet har varit en följetong men inte hamnat i mitt hem. Nu är jag även svag för rosa men jag har inte en enda rosa kudde i soffan. Kul inlägg!!

Svara
Dixi Wonderland tisdag, mars 13, 2018 - 08:39

Jag som inte ens är speciellt intresserad av inredning har sett så många av dessa trenderna på instagram xD

Svara
Eva tisdag, mars 13, 2018 - 10:15

ha ha så sant! dock har jag bara den runda vasen i en mindre modell men annars inget ..kör min egen stil o det mesta i vitt här hemma :) ha en fin tisdag kram

Svara
Julia Svensson tisdag, mars 13, 2018 - 13:41

Så kul att läsa!

Svara
Teresia Lundmark tisdag, mars 13, 2018 - 19:29

Vilket underbart inlägg! Jag håller så mkt med dig om en hel del. Jag själv kan ju ändå erkänna att jag blir inspirerad utav andra men av många av de grejer du skrev har jag inte ens fastnat för o de e som du skriver väldigt tjatigt. Jag tycker inte heller om den där Kate Moss tavlan tex, aldrig att den kommer in i vårt hus. Och EOS lampan är så ful enligt mig, sen kan jag alltid ändra mig men att lägga så mkt pengar på en sån ful taklampa gör jag inte.

Jag älskar oxå rosa och det mesta hemma hos oss är rosa men min egna stil, sen har jag sett flera följare o läsare kört lite samma efter, men då är det jag som själv får inspirera och stilen är min egna, inte någon annans.

Ha en fin kväll!

Svara
Maria Ljungström torsdag, mars 15, 2018 - 00:20

TACK! det värmer verkligen och härlig kommentar också får jag säga haha :) LOVE M

Svara
Matilda Berlin tisdag, mars 13, 2018 - 20:01

HAHAHAHA! ÄLSKAR inlägget!! Det roliga är att jag har typ hälften och vill ha den andra, haha! Sad but true! Lovar att försöka bli mer unik ;) Kram finaste <3

Svara
Maria Ljungström torsdag, mars 15, 2018 - 00:21

haha underbart och jag erkänner jag har några av de hatade grejerna också lol:) truth hurts! Krammm

Svara
Pauline tisdag, mars 13, 2018 - 20:36

haha ja en rosa eller grå puff skulle jag vilja ha :D

Svara
Malin onsdag, mars 14, 2018 - 00:02

Åh vad uppfriskande och att någon äntligen vågar sätta ord på denna kollektiva inredningskoma. Jag lovar att kasta ut min rutiga matta som luktar sur mjölk som jag spillde häromkvällen. Men frågan är vilken matta jag ska välja då…. ??? Jag ska våga gå min egen väg! ??

Svara
Maria Ljungström torsdag, mars 15, 2018 - 00:22

hahhahhah roligast på länge:) ja ut med mattjäveln bara Mattor är som ragg när de bli gamla och sunkiga är det dags att byta till nytt och fräscht haha :) Krammmm

Svara
majamyra | en livsstilsblogg mitt i uppförsbacken onsdag, mars 14, 2018 - 11:59

Roligt inlägg :) Nr 9, chunky pläd har jag sneglat på, men inte vågat köpa då vi har 2 katter och kan bara tänka mig allt som fastnar emellan de stora stickhålen!

Svara
Maria Ljungström torsdag, mars 15, 2018 - 00:23

haha nä köp inte den pläden katterna kommer massakrera den :) jag har själv två kissar så jag VET vad som funkar och inte tro mig :) Kram fina

Svara
Nico onsdag, mars 14, 2018 - 17:54

hahhahhahhahh! Du är helt klart den roligaste rakaste och snyggaste inredningsbloggaren i Sverige. /Niklas

Svara
Maria Ljungström torsdag, mars 15, 2018 - 00:27

Jag vill verkligen TACKA alla! både här på bloggen, på FB OCH framför allt på självaste Instagram för alla härliga coments om mitt inlägg, ni fick mig att skratta gott:) Jag trodde jag skulle få allmänt hat när jag dissade mångas inredning, men det blev ju raka motsats Jag är känd för att vara ärlig rak och inte hålla käft om sånt jag tycker är fel, säkert inte gillat av alla men jag bryr mig inte för nån måste ju säga som det är haha :) TACK för att ni hänger med mig och Inredningsvis ni är BÄST! LOVE Maria på Inredningsvis

Svara
Linda torsdag, mars 15, 2018 - 08:08

Bra och inspirerande med ett humoristiskt rakt och modigt inlägg! Skönt när en större blogg vågar ifrågasätta hypertrender. Mer sånt i bloggvärlden som är så ängslig i stort. Jag håller dessutom med till 90% (råkar gilla mattan… ?)

Svara
Unni tisdag, mars 20, 2018 - 08:38

Same, same, same……håller fullständigt med dig om allt. Har verkligen tröttnat på väldigt många bloggare, de verkar bara kopiera varandras hem.
Lite sen kommentar men har hittat till din sida nyligen och gick då igenom dina inlägg o fastnade för detta. SÅ nu följer jag dig.
Bästa hälsningar

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

20 kommentarer 257 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis