Det är just nu vår REA i många butiker! Det börjar även att närma sig Påsk vilket alltid är ett solklart vårtecken. Idag kommer jag tipsa om några snygga mattor med rabatt som ni kan hotta upp golvet med i vår. Jag brukar säga att all inredning börjar underifrån, dvs med golvet. Och råkar man inte ha ett snyggt golv, ja då är en ny matta the next best thing. En stor lyxig matta kan göra mirakel i ett rum och förändra precis allt på nolltid.

Jag bytte själv matta i vardagsrummet en gång och insåg hur fel mattan innan hade varit, när jag äntligen fick en ny i ny färg. Kör inte bara beige, beige hela tiden, utan testa några mattor i härliga knalliga färger och se hemmet poppa upp.

Här får ni nu 10 ursnygga mattor med rabatt just nu!

Mattor med rabatt

Matta från Scandi Living med rabatt ovan finns HÄR

Ni hittar matta ovan HÄR

Urläcker matta från NJRD i våriga läckra färger! Jag älskar själv rosa jag blir så glad av den färgen.

Matta ovan finns HÄR

Rosa läcker matta ovan finns HÄR

Ni hittar matta ovan HÄR

Ni hittar matta ovan HÄR

Ni hittar matta ovan HÄR

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.