fbpx

10 marmor soffbord för ett trendigt vardagsrum

(Innehåller annonslänkar)

Marmor soffbord slutar inte vara i popularitetstoppen inom inredning. Man kunde tro att vi skulle tröttna på marmorbord trenden efter några år, men ICKE. Trend materialen sammet och marmor biter sig kvar som blodiglar i vårt skönhetssuktande inredningssinne. Jag tror att marmor blivit så stort för att det i nutid går att få tag på i billig variant. Förr var marmor ett extremt dyrt material som bara de allra rikaste hade råd att stoltsera med. Det är även därför man ser så mycket lyxig marmor i olika format på gamla slott.

LÄS MER: SOFFOR GENOM TIDERNA – SOFFANS HISTORIA

Men i vår moderna tid ska alla ha råd med att få det lyxigt hemma. Det är det konceptet jag brinner för här på bloggen och det kommer stanna kvar lika länge som marmor, jag lovar. Här får ni nu 10 trendiga marmor soffbord för ett vardagsrum med WOW-känslan.

(Innehåller Royaldesign Jotex & ellos annonslänkar)

Foto: @interiorbylindawallgren

Trendiga marmor soffbord ovan hittar ni att köpa 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR

ÄNNU fler snygga soffbord hittar ni HÄR

Foto: @parvinsharifi

Svarta marmor soffbord ger den där känslan av stil och klass i vardagsrummet. Mixa gärna med guldiga detaljer för en ännu lyxigare look.

KÖPTIPS VARDAGSRUM

Marmor bord ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR

Foto: @interiorbylindawallgren

LÄS MER: Så inreder ni med sammet för ett lyxigt trendigt hem

Utöver tips på marmor soffbord så har det vart en väldigt jobbig stressig tid de senaste två månader för mig. Först ramlade min älskade hankatt Brorsan ut från tredje våningen och bröt benet i Juli. Vi kämpade och tog oss igenom det helvetet Då kom helvete numer två, Brorsan slutade äta och DÅ är verkligen nåt fel. Det visade sig vara hans hemska tandsjukdom FORL som spökade och den hade ätit upp hans ena huggtand ner till pulpan:( Så två gånger har stackarn sövts på mindre än två veckor och 4 tänder är utdragna. Brorsan är väldigt trött nu men glad smärtan är borta och jag är själv så psykiskt trött efter allt, jag knappt orkar blogga om ytlighet. Så stark som det lilla djuret är har inga ord. Det är därför jag även känner en sådan stark själslig connection med Brorsan. Vi är så jäkla lika och vi är båda survivors som reser oss o skiten gång på gång.

Det är när sådana här saker händer och vänder upp och ner på vardagen, som man börjar ifrågasätta livet i allmänhet. Att de ytliga banala saker man annars suktar efter inte är värt ett skit när allt kommer omkring. Nej det som är värt nåt är det som är REAL, vilket bla. är att våra älskade husdjur får vara friska och glada. Bara en sådan liten enkel sak som att se min lilla Brorsan sitta avslappnad och slicka sig efter vart spänd av smärta såå länge, DET är sann rikedom det och slår alla cash i världen.

Alla ni husdjursägare vet vad jag talar om :)

PRRRR MJAU från Crazy cat lady for real!

REA FYND SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis