fbpx

10 bord till liten uteplats & balkong

(Innehåller adslänkar)

Om ni letar bord till liten uteplats och balkong, kan ni sluta leta! Här har vi nämligen letat fram de bästa bordsfynden till små uteplatser. Folk bor allmänt på allt mindre ytor i städerna och då får man göra det bästa av ytan man har. Genom att välja små utemöbler ger ni mer plats på den redan lilla ytan på uteplatsen/balkongen. Speciellt tipsar jag er om att ha runda bord, då de alltid ger illusion av en större yta runtomkring.

LÄS MER: 7 TRENDIGA ROTTINGMÖBLER ATT ÄLSKA

Här får ni 10 snygga och smarta bord till liten uteplats & balkong!

Bord till liten uteplats

Bord ovan finns HÄR

Ni hittar bord ovan HÄR

Hur snyggt och smart är inte detta lilla gröna balkongbord med smidig upphängning? Det finns även i andra snygga färger som tex. rosa och svart.

Shopping – 35 % rabatt på utemöbler

 

Ni hittar bord ovan HÄR

Ni hittar vagn ovan HÄR

Att ha multitaskingmöbler på uteplats och balkong är ett riktigt smart val. Tex. att ha ett rullande bord som det ovan är supersmart och går lätt att dra ut och in vid behov.

Ni hittar blombord ovan HÄR

Ni hittar bord ovan HÄR

Ni hittar rottingbord ovan HÄR

Rotting är supertrendigt denna sommar och det är ett så bra material för vårt Svenska sommarväder. Tåligt, snyggt och miljövänligt det är rotting.

Ni hittar bord ovan HÄR

Betongbord ovan hittar ni HÄR

Betong är ett annat material som vuxit i popularitet de senaste åren. I år ser vi många snygga betong utemöbler och framför allt betongbord som det ni ser nedan. Riktigt snyggt att ha i trädgården och matcha med rotting eller trästolar.

Ni hittar snygga runda betongbordet ovan HÄR

Shopping – 35 % rabatt på utemöbler

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis