fbpx

10 billiga mattor online som ser lyxiga och dyra ut

(Innehåller annonslänkar)

GOTT NYTT ÅRRR! Nytt år, nya tider och även en massa nya visioner står framför oss. Det är något så jäkla befriande med ett årsskifte där man lämnar det gamla årets misstag och besvikelser bakom sig. Vi ser framåt mot något bra även om gammelmedia ofta talar i motsats. Jag bryr mig inte om nyheterna alls, de ger bara massa onödig negativ energi. Vi kan göra ett eget val om vi vill se livet genom negativa glasögon med inbyggd backspegel mot det förflutna. Eller om vi spottar i nävarna, tar nya tag, ser negativa händelser som en lärdom, går rakryggade fram mot något nytt och oväntat spännande.

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar i sammet som rockar hemmet hårt

En annan sak som vaknar upp i ett nytt år är lusten att förnya på hemmaplan. Årets första inlägg handlar om billiga mattor online, men som ändå ser dyra och lyxiga ut. Ett bra val när Januariplånboken är platt som en flundra men inredningslusten ändå brinner stort.

Billiga mattor online

Här är det perfekta mattvalet för alla som älskar mönstrade äkta matta looken. Massor av billiga mattor i kategorier som Ziegler, Orint, Patchwork, Kelim samt de snygga ovan hittar ni HÄR

Shopping favoriter

Viskosmattorna ovan hittar ni HÄR och HÄR

Lyxiga Viskosmattor!

Ni vet dom där mattorna på Instagram som ser sådär lyxiga och perfekta ut….det är dessa! Det är sk. Viskosmattor och de ger det där eftertraktade lyxiga skimret. Så tänker ni men är dessa billiga? ja det tycker jag för om ni jämför dessa viskosmattor med andra på nätet, så kostar de andra ca 15 000 kr.

Mattorna klassisk look hittar ni HÄR och HÄR

Rosa mattor ovan hittar ni HÄR och HÄR

För alla som är sucker för rosa liksom mig själv har jag letat fram dessa sockersöta godingar.

LÄS MER: Inredningstrender höst 2018 – dessa grejer MÅSTE ni ha

Passar perfekt i tex. barnrummet eller varför inte i sovrummet för en mer feminin touch. NEJ! vi bryr oss inte om vad mannen tycker om färgen, han får omfamna sin inre gay:)

Grå och beige mattor som garanterat ger den lyxiga känslan till liten peng hittar ni HÄR och HÄR

Mattan till höger Claudia från Mio hade jag själv ända fram till katten pissa på den (mitt fel som glömde byta i kattlådan:) Mina bästa tips för att motverka och ta bort kattkiss på mattor hittar ni HÄR

Super trendiga mattor ovan hittar ni HÄR och HÄR

Det GÅR INTE ha ett mattinlägg utan ha med den klassiska Instagram vitrutiga mattan. jag bjuder även på en annan rutmönstrad goding i grått. Rutigt är super trendigt just nu.

Nyheter som trendar

Foto: Sköna hem

LÄS MER: Veckans vackraste Instagramhem – intervju med @interiorlifestylebyme

4 tips för att placera och sköta mattor:

1. Vardagsrumsmattan ska vara minst lika bred som soffan. I mitt personliga tycke ska mattan i vardagsrummet vara minst 20 cm bredare på varje sida av soffan. En större matta ger dett mycket lyxigare enhetligt intryck än en liten tam en där möblerna nätt och jämt platsar på den. Måttet 200 x 300 brukar vara bra till de flesta normalstora vardagsrum.

2. Ställ soffan/möblerna cirka 20 centimeter in på mattan och möblerna bör ha minst två möbelben på mattan.

3. Mattan under matbordet bör vara så stor att ingen stol hamnar utanför mattan när du drar ut stolen. Mät bordet och lägg till minst 50 centimeter.

4. Dammsug mattan regelbundet minst en gång i veckan utan borst på. Dammsugg även baksidan av mattan minst en gång i månaden. På detta sätt håller mattan sin fräschör mycket längre.

Jag hoppas annars att ni har haft riktigt lyckade Jul och nyårsfiranden. Nu tar vi nya friska inredningstag signerat 2018 och kom ihåg att allt börjar underifrån, med rätt val av matta:)

Ha en skön första vecka på det nya året!

LOVE M

REA FYND Shoppen

Nordic Nest
4.030 SEK6.155 SEK
Nordic Nest
6.116 SEK7.195 SEK
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Soffadirekt
10 195 SEK15 995 SEK
Jotex
3 779,305 399
Jotex
3 849,305 499
Homeroom
4 799 SEK5 999 SEK-20%
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
24953295
Newport
5 24810 495 -50%
Newport
10 71613 395

 

Få rabatter och de senaste inläggen med de hetaste inredningstrenderna

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis