10 billiga mattor online som ser lyxiga och dyra ut

(Innehåller Ellos Jotex Newport annonslänkar)

GOTT NYTT ÅRRR! Nytt år, nya tider och även en massa nya visioner står framför oss. Det är något så jäkla befriande med ett årsskifte där man lämnar det gamla årets misstag och besvikelser bakom sig. Vi ser framåt mot något bra även om gammelmedia ofta talar i motsats. Jag bryr mig inte om nyheterna alls, de ger bara massa onödig negativ energi. Vi kan göra ett eget val om vi vill se livet genom negativa glasögon med inbyggd backspegel mot det förflutna. Eller om vi spottar i nävarna, tar nya tag, ser negativa händelser som en lärdom, går rakryggade fram mot något nytt och oväntat spännande.

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar i sammet som rockar hemmet hårt

En annan sak som vaknar upp i ett nytt år är lusten att förnya på hemmaplan. Årets första inlägg handlar om billiga mattor online, men som ändå ser dyra och lyxiga ut. Ett bra val när Januariplånboken är platt som en flundra men inredningslusten ändå brinner stort.

Billiga mattor online

Här är det perfekta mattvalet för alla som älskar mönstrade äkta matta looken. Massor av billiga mattor i kategorier som Ziegler, Orint, Patchwork, Kelim samt de snygga ovan hittar ni HÄR

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Viskosmattorna ovan hittar ni HÄR och HÄR

Lyxiga Viskosmattor!

Ni vet dom där mattorna på Instagram som ser sådär lyxiga och perfekta ut….det är dessa! Det är sk. Viskosmattor och de ger det där eftertraktade lyxiga skimret. Så tänker ni men är dessa billiga? ja det tycker jag för om ni jämför dessa viskosmattor med andra på nätet, så kostar de andra ca 15 000 kr.

Mattorna klassisk look hittar ni HÄR och HÄR

Rosa mattor ovan hittar ni HÄR och HÄR

För alla som är sucker för rosa liksom mig själv har jag letat fram dessa sockersöta godingar.

LÄS MER: Inredningstrender höst 2018 – dessa grejer MÅSTE ni ha

Passar perfekt i tex. barnrummet eller varför inte i sovrummet för en mer feminin touch. NEJ! vi bryr oss inte om vad mannen tycker om färgen, han får omfamna sin inre gay:)

Grå och beige mattor som garanterat ger den lyxiga känslan till liten peng hittar ni HÄR och HÄR

Mattan till höger Claudia från Mio hade jag själv ända fram till katten pissa på den (mitt fel som glömde byta i kattlådan:) Mina bästa tips för att motverka och ta bort kattkiss på mattor hittar ni HÄR

Super trendiga mattor ovan hittar ni HÄR och HÄR

Det GÅR INTE ha ett mattinlägg utan ha med den klassiska Instagram vitrutiga mattan. jag bjuder även på en annan rutmönstrad goding i grått. Rutigt är super trendigt just nu.

Foto: Sköna hem

LÄS MER: Veckans vackraste Instagramhem – intervju med @interiorlifestylebyme

4 tips för att placera och sköta mattor:

1. Vardagsrumsmattan ska vara minst lika bred som soffan. I mitt personliga tycke ska mattan i vardagsrummet vara minst 20 cm bredare på varje sida av soffan. En större matta ger dett mycket lyxigare enhetligt intryck än en liten tam en där möblerna nätt och jämt platsar på den. Måttet 200 x 300 brukar vara bra till de flesta normalstora vardagsrum.

2. Ställ soffan/möblerna cirka 20 centimeter in på mattan och möblerna bör ha minst två möbelben på mattan.

3. Mattan under matbordet bör vara så stor att ingen stol hamnar utanför mattan när du drar ut stolen. Mät bordet och lägg till minst 50 centimeter.

4. Dammsug mattan regelbundet minst en gång i veckan utan borst på. Dammsugg även baksidan av mattan minst en gång i månaden. På detta sätt håller mattan sin fräschör mycket längre.

Jag hoppas annars att ni har haft riktigt lyckade Jul och nyårsfiranden. Nu tar vi nya friska inredningstag signerat 2018 och kom ihåg att allt börjar underifrån, med rätt val av matta:)

Ha en skön första vecka på det nya året!

LOVE M

INREDNINGSVIS BONUS KÖPTIPS

 

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR 17. HÄR 18. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Lauren
  tisdag, januari 2, 2018 at 07:35

  Love these living rooms!

  Lauren,
  http://www.atouchofsoutherngrace.com

 • Reply
  Jeanette
  tisdag, januari 2, 2018 at 19:47

  Jag önskar jag hade disciplin att dammsuga under mattan så ofta men det blir nog snarare en gång var tredje månad istället :)

 • Reply
  Christer
  tisdag, januari 2, 2018 at 21:08

  Riktigt snygga :)

  • Reply
   Maria Ljungström
   onsdag, januari 3, 2018 at 00:19

   kul att du gillar Christer och ännu mer kul se en man bland alla kvinnsen haha :) Gott nytt år!

 • Reply
  ulrika
  onsdag, januari 3, 2018 at 00:18

  Vilket GRYMT bra inlägg:) du kör inte bara massa dyra grejer som andra bloggar Gott nytt år!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.