10 billiga julgardiner online under 400 kr

Hög tid för årets allra första inlägg om julinredning! Vi rivstartar med det som nog är mest poppis att pynta med i fönstren, jag talar så klart om våra älskade julgardiner. Ta vilket fult trist fönster som helst, pynta det med en adventsstjärna och några fina julgardiner och vips får man där jul-med-Ernst myskänslan.

Det första som är bra är att här kan man gå loss som man vill och använda de vågade mönster och färger som man inte använder till vardags. Det andra bra är att man kan hitta riktigt snygga billiga julgardiner online, men vilka ändå ger ett julfönster med klass och stil.

LÄS ÄVEN: Gardiner. 5 tips för snygga fönster

Julgardiner online

julgardiner-online

1. Urmysiga lantliga julgardiner Season Greetings från Jotex.se för 199 kr.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

billiga-julgardiner-online

2. MEGA kapet av alla billiga julgardiner är dessa vid namn Grace hos Jotex.se för BARA 68,60 kr paret. Den glansiga känslan ger dessutom ett lyxigt julfönster.

roda-gardiner

hissgardiner-jul

3. Man behöver inte alltid använda gardinlängder för det ska bli jul i fönstren. Titta bara på de här två ursnygga gammeldags julmysiga roll up gardiner.

Båda är dessutom SVIN billiga finns hos Ellos.se och heter Kobbe 139 kr samt Stina för bara 129 kr

julgardin-vit

4. Har man något att dölja på jul, kanske massa ståhej grejer från släkten. Då är det bra med ett snyggt draperi att dra för skiten. Här ser vi ett juligt draperi med en gran på från bonprix.se

beige-julgardiner

5-6. Väljer man att fira en beige eller vit jul så har HM home super fina ljusa julgardiner. De två ovan kostar dessutom bara 249 kr.

hemtex-julgardiner

7-8. Super fina Hemtex julgardiner i veckbandsmodeller finns för 199 kr och 279 kr.

julgardin-guld

9. Så till min favorit glam Christmas nämligen en jul i guld! Här ser vi ett par guldiga gardinlängder i 2-pack från Cellbes.se 298 kr. Matcha gärna med några glitterkuddar samt guldfärgade Montazami-gardintofsar.

julinredning

10. Tjocka härliga julgardin längder Elle 398 kr med guldiga inslag! Dessa gardiner kan man med fördel använda för en orientalisk julinredning stil. Finns hos Jotex.se

julgardiner-postorder

LÄS MER: 6 snygga sammetsgardiner för lyxigare fönster

Här snackar vi verkligen LYX till budgetpris eller hur. Julen går att fira med klass och stil utan att plånboken behöver bli tommare än julklappssäcken den 25e. Så ta en shoppingrunda online i lugn och ro, då det finn riktiga kap inom julinredning att inhandla jag lovar.

En god jul, är en jul som alla har råd med!

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.