(Innehåller Jotex Hemtex Ellos annonslänkar)

Letar ni billiga gardinkappor online som ändå ser dyra ut? Sluta leta för i dagens inlägg fokuserar jag helt på gardinkappor i olika färger och mönster. Snart är den här våren den efterlängtade och då kan det vara härligt att våra till det lite i fönstren. Inget ger så jäkla snabbt resultat och förändring i ett rum som att byta gardiner. Jag kom ihåg när jag bytte från vita till mustigt vinröda sammetsgardiner i sovrummet, WOHOOO! förändringen var chockartad.

LÄS MER: 6 snygga sammetsgardiner för fönster med WOW-känsla

Här får ni nu 10 billiga gardinkappor som ger fönstret stil och klass!

Billiga gardinkappor

 

Söta gardinkappan ovan hittar ni att köpa HÄR

Vi rivstartar med en mönstrad godbit med mönster från ett av Hemtex egna designsamarbeten. Detta mönster ovan är tillverkat av duktiga illustratören och mönsterformgivaren Ulrika Gustafsson.

LÄS MER: Fynda billiga bord i mässing och marmor – lyxiga bord billigt

Mönstrade gardinkappor

Svartvit gardinkappa med riktigt roligt fiskmönster och ni hittar den HÄR

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Vit gardinkappa ovan hittar ni HÄR

 

Grön gardinkappa ovan hittar ni HÄR

 

Sist ut är denna mönstrade goding och ni hittar den HÄR

Enfärgade gardinkappor

Beige gardinkappa ovan finns HÄR

 

Gardinkappa ovan hittar ni HÄR

Mustigt röd gardinkappa finns HÄR

En  vit gardinkappa funkar i alla väder och fönster denna hittar ni HÄR

Blir nästan lite min hemstad Göteborg med en blå och en vit gardinkappa efter varandra. Blå gardinkappan ovan passar bra i marina miljöer som i hus vid havet och ni hittar den HÄR

Gardinkappor tips

LÄS MER: 6 billiga sammetsgardiner för lyxigare fönster

Jag har fått många frågor genom åren om just gardinkappor och gardintips. Jag brukar alltid tipsa om att ha gardinkappa på längre större fönster, då en kappa på ett litet fyrkantigt fönster lätt kan ge en instängd känsla. Jag tipsar även om att sätta gardinstången något längre ut på varje sida fönster, ca 20 cm. Detta ger intrycket av att fönstren är större och bredare än de egentligen är. Det är just det som är roligast med gardiner och textilier, att det går att trolla med dem hejvilt i rummet.

Gardinkappor kan vara mysigt att ha tex. i den lantliga sommarstugan. Har ni en kappa med mycket mönster så se gärna till att ha enfärgad annan dekor i rummet. Annars kan det lätt ge en rörig, grillig på gränsen till LSD rus went bad känsla i rummet:)

Hoppas ni gillat min billiga gardinkappor special och att ni hottar till fönstren rejält nu.

LOVE M

INREDNINGSVIS BUDGETLYX KÖPTIPS

 

 

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

3 Comments

  1. super fina gardiner, dock kan jag inte ha det här hemma men kul att se ha en toppen dag kram

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.