VIVA Las Vegas direkt med Norweigan ( Sponsrad video)

VIVA LAS VEGAS! Nu flyger Norweigan Airways äntligen DIREKT till Las Vegas från Stockholm. Las Vegas spelens, glamourens, lyxhotellens och spontanbröllopens huvudstad. Hur många ikon filmstjärnor som helst har gift sig i det legendariska Little White Chapel. På invigningen av flyg direkt mellan Sthlm-Las Vegas, flyttade Norweigan kapellet via direktlänk till Stockholms shoppingmecka Gallerian.

Där erbjöd sedan en härlig fejkad Elvis vanliga par att gifta sig DIREKT och få en lyxig bröllopsresa till Las Vegas direkt efter. Detta är den coolaste kampanjen ever enligt mig och kolla videon hur många som faktiskt spontan gifter sig och drar till las Vegas!

Norweigan

Norweigan

Efter vigseln flögs paren till Las Vegas för en överdådig bröllopsresa med helikoptertur i Grand Canyon, lyxigt boende, gourmetmat och underhållning. Jag menar VILKEN GREJ, totalt osvensk och ett härlig minne för livet.

Själv hatar jag att byta när jag flyger så jag väljer alltid att flyga med Norweigan om det går. har vart både i Frankrike och spanien via dem. Jag ger detta flygbolag 10 poäng för deras lågpriskalender, sköna flygstolar OCH flygtider som faktiskt hålls.

Så är ni sugna på att åka till Las Vegas direkt utan byte är det Stockholm ni ska bege er till.

What happens in Vegas stays in Vegas!  AND maybe YOU stay there forever :)

LOVE M

 

(sponsrat inlägg)inredningsvis facebook inredningsvis twitter inredningsvis pinterest
<< share this post!
  • Svenska
  • English


One Response to VIVA Las Vegas direkt med Norweigan ( Sponsrad video)

  1. Anna, New York – My Bite of the Big Apple tisdag, mars 15, 2016 at 13:12 #

    Ja, visst är det underbart att Norweigan flyger till Las Vegas direkt! Det måste utnyttjas framöver. Hittills har jag åkt dit via New York och det är ju sanslös restid som går åt.
    Älskar Las Vegas!

Kommentera