Lasagne är en av mina absoluta favoriträtter! Jag äter inte kött så det blir att laga vegetarisk lasagne för min del. Nyligen uppfann jag ett vegetariskt lasagne recept, med gröna linser och rivna rödbetor istället för köttfärs. Resultatet var över all förväntan och jag misstänker att jag kommer laga den här rätten igen någon gång snart – den som väntar på något gott…
Vegetarisk lasagne: 4 – 5 portioner
Vill man testa lasagnen på ett nästan-vegetariskt sätt kan man byta ut grönsaksfonden för oxfond och lägga till lite stekt och strimlad kyckling.
Dessutom är ju rödbetor supernyttiga, då de innehåller hög halt av järn. Så mister ni mycket blod vid mens, då ska ni äta denna lasagne en gång i veckan, så kommer ni få bättre järnvärde.
Lycka till i köket!
Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten
Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024
Katie (The Muffin Myth) says:
Wow, I never would have thought about putting lentils and beetroot in lasagna! I make veggie lasagna all the time with spinach and ricotta, but I’ll definitely have to try this version out.
Sarah@WholeandHeavenlyOven says:
Delicious-looking lasagna! Love all the veggies in it!
m says:
YUM!
Amy @ Fearless Homemaker says:
I love lasagna and this one looks SO good. Delicious!!
Maria Ljungström says:
Yes I LOVE lasagna to and this really rocks :) XO
Lauren says:
That looks delicious!
Lauren,
http://www.atouchofsoutherngrace.com/
Maria Ljungström says:
YES it is its delish mmm :) XO
ullie says:
mmm hur gott såg inte detta ut då o nyttigt ja
Ha en fin helg
Maria Ljungström says:
Tackar Ullie och hoppas du lagar den :) XO
mickandialog says:
Det där såg och lät läckert.
kraamis
http://mickandialog.wordpress.com
I VÅRT JANTELAND
Maria Ljungström says:
Tack ja du bara MÅSTE prova den nån gång :)
Cristina says:
Exquisito!
Precioso post, buen fin de semana!
Besos.
http://sombriabelleza.blogspot.com/
Maria Ljungström says:
Muchas Gracias :)