Skjutdörrar i helt ny outfit

Skjutdörrar till garderober har verkligen fått sig ett uppsving både vad gäller funktion och design på senare år. Långt borta är de fula jag hade i min första lägenhet och som alltid kärvade varje gång jag öppnade. Ja faktum är att man fick agera Hulken för att få upp dem ibland. Nya tider bringar nya skjutdörrar och nu glider de minsann upp lätt och tyst som en fjäder.

Spana in de här nya moderna skjutdörrarna – riktiga läckerbitar med klös :)

skjutdörrar

Skjutdörrar inspiration

Vem sa att skjutdörrarna till garderoben måste vara vita? Nej ta i lite och våga mer färg kolla här vilka röda sexiga dörrar, passar perfekt i unga killens nya etta:)

skjutdörrar sliding doors 2

Skjutdörrar med Asiatisk touch är grymt snyggt. Svarta ramar och frostat glas ger den där mystiska Japanska Geisha-känslan i sovrummet. Med en sådan sexig garderob är frågan om det är dörren du vill ge ett skjut eller din partner grwww :)

skjutdörrar sliding doors 1

Mjauuuu vem tänder inte på de här läckra skjutdörrarna med rejält klös i :)

skjutdörrar ikea

Skjutdörrar & garderob special

Nu har jag tänkt om har fått en ny syn på skjutdörrar och är därför på G att göra om i sovrummet. Där är garderob med skjutdörrar mest perfekt då de tar liten plats. Sedan älskar jag känslan när man öppnar och dörren glider lätt som en fjäder och dessutom helt ljudlöst. Ett utmärkt alternativ till walk-in-closet om man inte har plats för det.

Jag har sett så många olika designs på dessa dörrar att det är svårt att välja ut en favorit. Om du överväger att köpa några för ditt hem, lägenhet eller studentrum, ta först en bild med dig till butiken. Mobilen eller old-school fotograf fungerar alldeles utmärkt. När du står där i butiken, försök föreställa dig hur dörrarna kommer se ut i ditt rum hemma. Det sista man vill är att få hem stora klumpiga dörrar och sedan upptäcka att allt blev helt fel på plats.

Har ni funderat över att skaffa några skjutdörrar ? och vad gillar ni dörrarna ovan?

LOVE Minredningsvis facebook inredningsvis twitter inredningsvis pinterest
<< share this post!
 • Svenska
 • English


One Response to Skjutdörrar i helt ny outfit

 1. anna fredag, november 15, 2013 at 20:42 #

  Hej!
  Vet du var skjutdörrarna på din andra bild kommer ifrån? (de i japansk stil)
  Tacksam för svar!
  Anna

Kommentera