Restips städer: Stockholm + vår = SANT

Inredningsvis

Hej på er snyggingar ber om ursäkt att jag haft ett uppehåll men jag var tvungen att resa bort en snabbvisit till vår vackra huvudstad. Jag börjar med att annonsera ut vinnaren till Lampgallerians tävling och det blev Ann-Kristin som vann GRATTIS till en lysande vinst:) Ni andra TACK och jag kommer snart med nya rykande heta tävlingar.

Nu till dagens inlägg där jag vill berätta att jag är VÅRKÄR iiiiii Stockholm, denna våran underbara magiskt vackra Svenska huvudstad. Jag har inte haft så många restips städer ännu så nu är det verkligen dags.

INGET slår Stockholm i gassande solsken om våren och här är därför en liten Best-of-sthlm-vår-special:)

stockholm resguide

Restips städer: Stockholm på våren

stockholm stad

Bästa TÄNKBARA soliga vårväder hade jag denna veckan när jag blev tokkär i Stockholm. Alla gamla hus, vattnet som glittrar i solen, och alla TREVLIGA Stockholmare, JA det är en stor MYT att Stockholmare är dryga mot Göteborgare.

Faktum är att en man tom. erbjöd sin plats på bussen DET hade aldrig hänt i Göteborg TRO MIG :)

stockholm resetips

Ska ni göra en selfie gör den med Stockholm som bakgrund:)

stockholm restips

Tips ta en vandring runt Skeppsholmen och besök Moderna museet, samt NJUT av solen som glittrar i vattnet runt om.

restips gamla stan

Gamla staan är mysigt som faaaan  men se till att vässa lokalsinnet i alla slingriga gränder och ha bekväma promenadskor:)

restips stockholm

Restips städer: Gamla stan

dhurgården stockholm tips

Jag tog mig ut en snabbis till UNDERBARA Djurgården Stockholms absolut vackraste grönområde. Jag gick förbi ett unikt fågelreservat med häckande hägrar det va mäktigt att se. Sedan åt jag en rejäl strömmingsmacka på cafe kruthuset ett båtcafe utan några onödiga krusiduller:)

Jag rekommenderar ALLA ett besök utanför Stockholm ni kommer inte att ångra er och all stadsstress går ner BUMS:)

rosendal tips

Ett ställe jag VARMT rekommenderar är vackra Rosendal med omnejd. De har även ett urmysigt cafe samt butik med massor av godis för alla trädgårdsfantaster. I butiken finns massor av inhemska produkter som honung, marmelad och nybakt bröd.

stockholm tips

Det var påsk för fulla muggar i Rosendals trädgårdsbutik:)

rosendal slott

Jag harv aldrig varit i Stockholm på våren tidigare så detta var en upplevelse över all förväntan. Jag bodde i gamla stan under min vistelse och jag kommer berätta mer om mitt boende snart på Inredningsvis:)

Göteborg min gamla hemstad i alla ära men om våren är Stockholm bara BÄST:)

Ha en härlig solig vårhelg:)

LOVE M

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Hannele på Hisingen
  lördag, mars 21, 2015 at 10:53

  Hisingen + vår = SANT ♥

 • Reply
  Caro*
  onsdag, mars 25, 2015 at 23:00

  Wonderful photos ! My parents were in Stockholm last weekend, this city looks beautiful :)

Leave a Reply