Nya Oral-B – en smart tandborste (sponsrad video)

Inredningsvis

Jag vet inte HUR många gånger min mamma påminde mig om att borsta tänderna när jag var barn. När man var mitt i ett busigt bus var inte de små vita något man hade i åtanke direkt, så jag hade tur som hade mamma. Tekniken har dock gått framåt rejält sedan jag va liten på stenåldern nån gång :)

Idag finns smarta telefoner men nu också även smarta tandborstar. Oral-B Smartseries är världens första eltandborste med Bluetooth 4.0-teknik. Det vill säga tandborsten har bla. en app som påminner om byte av borsthuvud och rengöring med tandtråden.

Kolla videon så ser ni en ny smart tandborste de lux!

En smart ide av Oral B och tänk så många föräldrar som har en mindre sak att tänka på i all vardagsstress. Min mamma hade garanterat varit glad om hon sluppit tjata hål i huvudet på mig varje dag. Jag har väldigt fina tänder så jag har helt henne att tacka för mitt perfect smile både vad gäller tandborstning och hennes snygga gener :)

Många saker må va bäääätrrreeee förr men den nya tidens smarta tandborsten är inte en :)

Borsta smart med Oral-B!

LOVE M

(Sponsrat inlägg)

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply