Några kanonbra inredningsbutiker i Göteborg

Tänkte det var dags att ge lite tips från min egna härliga stad Göteborg! Jag gav mig ut i vinterslasket för att jaga vårtecken och hittade snart vad jag letade efter.

Här är två av mina absoluta favorit inredningsbutiker i Göteborg som ni bara MÅSTE besöka!

Inredningsbutiker i Göteborg

butiker i göteborg

Ok här har ni min ultimata butiksfavo som jag ALLTID återvänder till när livet känns grått. Jag talar om Iems på Kaserntorget 5 en butik SPRÄNGFYLLD med dekorgodis. Faktum är att det är SÅ många snygga grejer på en och samma gång att ni kommer ha svårt för att lämna butiken.

OCH absolut inte tomhänta det kan jag lova:)

göteborg tips

butikstips i göteborg

Går man bara liiiite snett uppåt från Iems så hittar man en annan divine inredningsbutik. Jag talar om butik Grönbergs den Fransk inspirerade pärlan. Att gå in där är som att entra lilla historiska Paris mixat med Moulin Rouge, omringad av tonerna till Edith Piaf från högtalarna.

Ett makalöst mini mecka för alla porslins och vardagslyx älskare. Porslinet ovan är från Grönbergs samt de underbara prydnadskuddarna nedan. Ni hittar garanterat något för varje rum och smak på godbiten Grönbergs.

butik grönbergs

I think I have died and went to fab cushions heaven!

grönberg i göteborg

Vem vill dyka ner i detta ljuvliga kuddhav ? JAAGGG!

Inredningsbutiker i Göteborg

Där har ni två sköna inredningsbutiker i Göteborg väl värda att besöka om ni har vägar förbi. Jag kommer i vår att ge fler tips på butiker och bra cafeér från staden med blåvitt, Feskekörka, Poseidon V.s Håkan Hellström :)

Gothenburg rules!

PUSSinredningsvis facebook inredningsvis twitter inredningsvis pinterest
<< share this post!
 • Svenska
 • English


12 Responses to Några kanonbra inredningsbutiker i Göteborg

 1. Sara tisdag, mars 8, 2016 at 12:32 #

  Så fina tips :)

 2. Netti Starby tisdag, mars 8, 2016 at 13:30 #

  Åh vilka bra tips för mig som älskar inredning! Kram

 3. Lucy tisdag, mars 8, 2016 at 21:47 #

  Vilka bra tips :D ska allt ta mig en sväng :D

 4. Ebba tisdag, mars 8, 2016 at 21:52 #

  Åh vilka bra tips! :D

 5. CAMILLAESI tisdag, mars 8, 2016 at 22:23 #

  Bra tips :-D

 6. Frida Nyburg onsdag, mars 9, 2016 at 05:26 #

  Åh så fina saker :)

 7. Hanna onsdag, mars 9, 2016 at 19:18 #

  Vilka toppentips! Nu vet jag precis vart jag ska gå nästa gång jag är i Göteborg :D

  • Maria Ljungström fredag, mars 11, 2016 at 00:17 #

   Tack Hanna och ja du måste besöka dessa butiker de är DIVINE :)

 8. Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm fredag, mars 11, 2016 at 23:36 #

  Ser fint ut, kul att man kan hitta sådana fina inredningsbutiker :) Synd att jag inte bor i närheten av Göteborg.

  • Maria Ljungström tisdag, mars 15, 2016 at 23:19 #

   Tack :) men nu har du ju tips iaf om du har vägarna förbi nån gång :)

 9. biggeros tisdag, mars 15, 2016 at 00:14 #

  Tyvärr bor jag långt ifrån Göteborg, men mycket fina saker som jag gärna skulle vilja ha. Jag har Zara Home nästan intill mig så där brukar jag gå och strosa och få inspiration. Kram

  • Maria Ljungström tisdag, mars 15, 2016 at 23:17 #

   Men Zara Home är ju inte illa pinkat det heller :) hoppas de öppnar i GBG också. Krammmm

Kommentera