Mio inredning – älskad, hatad & kopierad? (ej sponsrat av Mio:)

Jag personligen ger årets Mio inredning högsta betyg möjligt! Maken till snygga nyheter med lyxig sammetskänsla får man leta efter. Det jag gillar mest med Mio är att de har inredning som de flesta har råd med, men ändå inte kör kass kvalitet för det. Mio låg även i topp försäljningsmässigt förra året, med en tillväxt på 21 % där andra istället backade.

Det har gnällts (som vanligt) om att Mio kopierar andras inredning. Jag skrattar åt sådant dubbelmoraliskt bullshit, jag menar vem kopierar inte andra i denna branschen? Vi kan ju bara ta nästan alla Svenska inredningsbloggar, där precis alla kopierar varandra med samma färglösa tema, samma tradiga trender, samma svindyra designprylar vanliga folk inte har råd med och samma svartvita tema eller vänta…lite grått var det minsann där också ja.

Nej massor av firmor säljer liknande saker andra, Ikea tex. de har kört ett klonat race länge men det är tydligen ingen som vågar ta upp. (förmodligen för att de sponsrar för bra för att få blåslampan i röven:)

Mio har alltid varit en av mina favorit möbelbutiker och här får ni deras bästa nyheter denna säsongen (kopior eller ej:)!

Mio inredning

Multitask hylla!

Galet snygg och stilren hylla! Detta är den typen av multitasking hylla som passar precis lika bra att ha som sängbord i ett litet sovrum.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Mio måsten!

Det var puff och pall LOVE vid first site för min del! Jag menar HUR snygga är inte de små godingarna i lyxig sammetskänsla? Passar perfekt i sovrummet för en lyxig lugn känsla.

Vänta! är inte de puffarna och den sammetsgardinen kopior? Jag svär att jag såg dem först på Åhlens eller var det Ellos eller Hemtex eller ……vem fasen bryr sig:)

Tips: Jag använder liknande den lilla rosa runda ovan som soffbord hemma. Lägg bara en snygg orientalisk bricka eller en rund glasskiva över och ni har ett super läckert litet soffbord.

Jag älskar de färger som Mio kör på denna säsongen, matt gammalrosa och ljusblå turkosa toner.

Ni hittar alla de ursnygga nyheterna ovan HÄR

En av mina favo möbelbutiker att botanisera runt i är Mio Tibergs i Frölunda och jag går alltid nöjt inspirerad därifrån. Jag kan rekommendera deras mattavdelning den är riktigt bra med stort sortiment. Jag köpte min förra vardagsrumsmatta där och var helnöjd med den ända tills katten åt räkor i smyg och spydde på den haha.

Slut summeringen är att vi lever alla i ett mass klonat samhälle där det mesta redan är gjort och vi kommer alla att kopiera någon nån gång, förmodligen utan att ens veta om det. Någon har säkerligen även kopierat några av Mios egna grejer för länge sedan. Sist till alla er kopie gnällspikar, ta några Xanax, slappna av och inse att kopiering är inget annat än beundran i dess allra mest uppskattande form.

/Mio-Maria

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Bella
  söndag, mars 12, 2017 at 12:44

  Älskar Mios inredning! Skulle inte påstå att dom kopierar heller. Visst att vissa saker kan likna andra men så är det väl överlag inom försäljningsbranschen? Liksom nej nu får GB sluta med försäljningen av vaniljglass, den smakar för likt Triumfs.. Det går inte att variera en vit pall i all oändlighet.

 • Reply
  Amanda
  söndag, mars 12, 2017 at 13:02

  Det jag gillar bäst med denna bloggen är att du ärligt vågar skriva det andra inte gör:) Kram Amanda

 • Reply
  Tommytott
  söndag, mars 12, 2017 at 14:42

  SV: Skrattar :)

  Åh Mio är en butik jag sällan är i, men jag ser i ditt inlägg att där finns massor som jag skulle vilja titta närmare på, älskar ju marmor ;)

  Trevlig söndag!

 • Reply
  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★
  söndag, mars 12, 2017 at 20:42

  Åh så mycket fint :D. Mio ligger lite dumt till ifrån mig, men när jag är där handlar jag alltid något :D

 • Reply
  Thomas
  söndag, mars 12, 2017 at 20:50

  Vilket KLOCKRENT inlägg tack haha!

 • Reply
  Therese
  söndag, mars 12, 2017 at 21:53

  Det man istället ska vara förbannad på är att vissa tar tiotusentals kronor för en möbel som någon annan uppenbarligen lyckas tillverka för en MYCKET mindre summa! Skiljer sig verkligen kvalitén SÅ mycket?

Leave a Reply