Mina nya transparenta köksstolar från Wegot

Jag sticker emellan så här i mellandagarna med ett inlägg om mina nya köksstolar. Jag har ett klassiskt litet landshövdingshus-kök och då gäller det att planera rätt med rätt ej förminskande möbler. Jag valde därför dessa genomskinliga stolar i Ghost-modell för att få köket att verka större.

Jag är supernöjd med mina nya stolar som ger rummet en känsla av rymd och stilrenhet, kontra mitt kök med retrokänsla i övrigt !

Köksstolar

köksstolar

designkopior

När jag flyttade in var golvet mörkt och jag hade för klumpiga stolar till ett tillfälligt avlångt bord. Genom att ist. välja genomskinliga köksstolar som nu från wegot.se blev köket ett helt nytt och större rum på nolltid.

Förstorande inredningstips: Välj runt bord och genomskinliga köksstolar i ett litet kök.

stolar kök

Stolarna heter Casper är hundra procent designkopior och kommer från wegot.se !

kök stolar

Här har jag pimpat till mina stolar med päls perfekt för att möta vintern med :)

köksstolar transparenta

Min katt Brorsan har godkänt och allt är bra!

Köksstolar

Mina stolar ovan heter Casper och kommer från wegot.se en firma som har många bra billiga designkopior. Stolarna Casper finns i flera tron-liknande ursnygga modeller och billigt dessutom. Wegot har både en fysisk butik i Malmö samt en mycket välsorterad webshop. Kundtjänsten är grym och leveransen är supersnabb. Bor ni nära Malmö kan man dessutom även hämta möblerna direkt från Wegots lager på Sydkajen. De har där en över 10 000 kvm stor yta späckad med billiga och supersnygga möbler.

Butiken Wegot står helt enkelt för samma sak som Inredningsvis dvs. alltid lyxigt till budgetpris!

De har dessutom REA nu i webbutiken så skynda att mellandagsfynda. Jag kan inte vara nöjdare än med mina nya köksstolar och det känns fräscht att möta 2016 med ett helt nytt kök :)

GOD FORTSÄTTNING!

LOVE Minredningsvis facebook inredningsvis twitter inredningsvis pinterest
<< share this post!
 • Svenska
 • English


10 Responses to Mina nya transparenta köksstolar från Wegot

 1. Marie i Skrifvarstugan måndag, december 28, 2015 at 21:43 #

  Blev hur fint som helst med de pimpade köksstolarna.
  God fortsättning !

 2. Sofia Brolin - Hildas hem tisdag, december 29, 2015 at 16:13 #

  Katten är så söt! God fortsättning till dig! :)
  Kram Sofia

 3. jannice lindell tisdag, december 29, 2015 at 21:34 #

  tjusigt bort och stolar!! älskar det där fluffen till nu när det är kallt också… =)
  Tack desamma, gott nytt år! Kram jannice

 4. Amanda Jona [SPONTAN] onsdag, december 30, 2015 at 16:52 #

  Riktigt snyggt! :)

 5. Angelicasvarld torsdag, december 31, 2015 at 13:13 #

  Super fina!!

  Ett gott slut på 2015 och ett gott nytt 2016 önskar jag er!
  KRAM

 6. Ekenäsliv torsdag, december 31, 2015 at 15:46 #

  Så läckra stolar!
  Önskar dig ett Riktigt Riktigt Gott Nytt År!
  Varma kramar Anna

 7. Mycket annat och lite betong lördag, januari 2, 2016 at 23:14 #

  Stolarna är jättesnygga! Tror att de är likadana som min dotter har.

  God fortsättning på det nya året!
  Kram Agneta

 8. Glassveranda måndag, januari 4, 2016 at 13:35 #

  Ghost-stolene er superlekre, gratulerer med nye stoler, og godt nytt år til deg! :))

  Klem, Ann,
  Glassveranda.

 9. Sanna onsdag, januari 6, 2016 at 19:22 #

  Såå fina stolar!

Kommentera