Läkerol – språkappen Lets talk & coola killar (sponsrad video)

Jag har träffat många utländska vänner på senare tid och INGEN kan Svenska helt. Jag brukar skoja och säga de är jäkla lata, men sanningen är att Svenska kan vara svårt att lära sig för andra folkslag. Läkerol har inte bara en god smak, företaget har nu även kommit på en app för en god sak.

Den nya appen Lets talk är en kul språkträning för alla som vill lära sig ett nytt språk och samtidigt träffa nya sköna vänner. I videon ser vi den sköna rapparen Timbuktu som desperat försöker lära en Egyptisk kille Svenska.

Frågan är bara hur lätt det är att lära sig Svenska från en Skåning:)

Läkerol

Någon sa till mig att ska man lära sig ett nytt språk fort, är det bästa sättet att lära sig genom att tala med någon från språkets hemland. Jag tycker det är intressant med språk, att förstår man inte stängs alla sätt att förstå och kommunicera helt. Jag stod första gången mitt i Malaga 2013 och fattade inget av vad folk sa omkring mig. Jag har nog aldrig länt mig så ensam och vilsen på samma gång. Hade jag där förstått Spanska hade jag säkerligen skrattat och pratat på som alla andra.

Att kunna flera språk är att ha makt, makten att kommunicera, vara verbal och förstå varandra. Så appen Lets talk är en bra grej, då den får även den språklataste att inte längre ha någon orsak att inte vilja lära sig Svenska. Ladda ner appen och bli språkvisare redan idag och kanske tom fått några nya vänner imorgon :)

Kommunicera mera!

LOVE M

 

(sponsrat inlägg)inredningsvis facebook inredningsvis twitter inredningsvis pinterest
<< share this post!
  • Svenska
  • English


One Response to Läkerol – språkappen Lets talk & coola killar (sponsrad video)

Kommentera