Kroatien alla livsnjutares mecka (sponsrad video)

Det är SVINKALLT här i Göteborg just nu och en solresa hade verkligen suttit som smäck. Tyvärr kan jag inte resa just nu så det blir att drömma sig bort via resebolag och Instagram och härda ut Arktis! När jag drömmer mig bort är det väldigt ofta till Kroatien ett land som lockar allt fler turister från Skandinavien varje år.

Det är knappast svårt att förstå med sol året runt, varmt härligt badvatten, stränder to die for och mat som bara Italien kan stoltsera med. Makarska rivieran har en av världens vackraste kuststräckor och är ett mecka för alla Europeiska livsnjutare. En vän sa att Kroatien har skönheten av Italien fast är billigare med vänligare befolkning.

Kroatien

Som videon visar Kroatien är fyllt av upplevelser, vackra platser och medelhavets mångskiftande livsstil. Kroatien är ett ungt land med massor av energi som fyller upp allas liv!

Om det är så får jag ju bara ta reda på snart då Kroatien står högst på min 10 itopp-resmål just nu :) Tror inte sånt här kallt bistert väder är bra vare sig för kropp eller själ. Nej vi är varmblodiga och ska ha sol med blå himmel, ljus, skratt, liv och allt som hör medelhavet till det är DÅ livet blir levande.

Har ni vart i Kroatien ?? berätta gärna om ni har några bra tips!

Dream away!

LOVE M

 

(sponsrat inlägg)inredningsvis facebook inredningsvis twitter inredningsvis pinterest
<< share this post!
  • Svenska
  • English


One Response to Kroatien alla livsnjutares mecka (sponsrad video)

  1. Miss Twiggy söndag, januari 10, 2016 at 16:57 #

    This is amazing! I am from Croatia and you should definitely visit my divine little country!
    xx
    http://littlemisstwiggy.blogspot.hr/2016/01/red-and-nerdy.html

Kommentera