Badrumsinredning i lila: inspiration

badrumsinredning-i-lila-1

badrumsinredning i lila

badrumsinredning-lila

lila badrumsinredning
Precis som jag vill ha det, levande ljus… Bara att krypa ner och njuta :)

lavender field

Badrumsinredning i lila

Just i badrummet är det lätt att förändra då väggar oftast är vita och då är det fritt fram att ta i och leka med accentfärger på handdukar och detaljer. Badrumsinredning i lila är alltid lika rätt och vem kan motstå ett varmt bad med en doft av lavendel.

Lila står enligt feng shui för lugn och andlig rening av själen, så vad kan inte passa bättre än att ha denna underbara färg just i badrummet.

Det är bäst att använda lila som accentfärg i badrummet. Detta betyder att väggarna och taket ska vara neutrala med handdukar och andra flyttbara föremål i lila för att snygga till helhetskänslan. Lila är perfekt som accentfärg eftersom den fungerar på både ljust och mörkt bakgrund.

Har ni något lila i badrummet därhemma? Vad tycker ni om badrummen ovan?

Ha en fantastiskt dag!

LOVE Maria och Jon

ps. Med det här inlägget – vårt första på inredningsvis.se – vill vi önska er hjärtligt välkommen till vår underbara inredningsblogg! Vi ska försöka inspirera, sprida glädje och kunskap om allt som har med inredning, mat, mode och resor att göra.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Linda
  onsdag, februari 26, 2014 at 23:14

  Jag har lila handdukar, drapperi, matta och ljusyktor i badrummet. Jag tycker svart och lila är så sjukt snygg färgkombo! =)

 • Reply
  lila inredning | vardagsrummobler.com
  fredag, januari 22, 2016 at 02:55

  […] Badrumsinredning i lila – Inredning och inspirationJag har lila handdukar, drapperi, matta och ljusyktor i badrummet. Jag tycker svart och lila är så sjukt snygg färgkombo! =)Kan du besøge hjemmesiden […]

Leave a Reply